pondělí 9. března 2015

Proti kunám v autě

S příchodem zimy a chladného počasí se pro kunu stává lákavý teplý motor auta. Zpravidla přibíhají k autu těsně po příjezdu. Kuna v domě Tyto malé šelmičky nám mohou na zahradě pomoci například s likvidací potkanů, hryzců, hrabošů. Například pachový odpuzovač kun kouzlo přírody, nebo pachový ohradník proti kunám, který kuny odpuzuje opravdu dobře, ale smrdí i lidem, proto se nedá používat v obývaných objektech.


I v případě použití pachových odpuzovačů platí že se po vyčichnutí kuna může vrátit, proto je pořeba postřiky nějakou dobu opakovat. Skus popytat niektoreho zo susedov co maju pudla alebo asi hocico nech ti da sacik s chlpmi ked ho cese alebo v psom salone, to je vraj najucinnejsie.

Dodáváme pouze spolehlivé a vyzkoušené odpuzovače proti kunám , myším, potkanům, lasičkám, tchořům, kočkám, ptákům a dalším škůdcům. V kategorii Ochrana proti kunám naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Potvory, v určitých lokalitách, kde to nemajú z lesov ďaleko k civilizácii, sa práve v týchto jesenných a nastávajúcich zimných dňoch sťahujú pod kapoty áut.


Keď sa ochladí, vnikajú kuny do motorového priestoru. Odpuzovač a plašič kun, odpuzovač kun do auta, kuna v autě , sprej proti kunám , plašička na kuny, odpuzovač myší. Jak na kuny - plašič odpuzovač kun.


Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač-plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Kuna v autě, či hlodavci nejsou přístrojem usmrceni, ani poraněni.

V případě kuny vám ani pes či kočka pomoct nemusí. Psovi se ji může podařit chytit, ale je to málo pravděpodobné. Kočka se často vyleká víc než kuna. Domácí pomůckou může být možná ocet.


Namočte kusy látky do octa a rozmístěte je po podkroví či v autě. Je možné, že kunu zápach odradí. Jak se ubránit a jak se ochránit před škodami, které kuna způsobí kabelům v autě ? Pokud nechcete vyhodit peníze za sprej. Odpověď je jednoduchá a to pojištění auta proti kunám. Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím.


Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat. Nabízíme trvalé řešení problému KUNA V AUTĚ a ochranu vašeho vozu před poškozením. Proti kunám majitelé aut často začínají bojovat pomocí jednoduchých řešení. Zvláště známé je umožnění pohybu psa nebo kočky v blízkosti vozu, popř. Prakticky denně se přesvědčují naši zákazníci, že kuna v autě se může velice prodražit.


V tom lepším případě se jedná pouze o tisícové škody na rozkousané zvukové izolaci kolem motoru. Kuna může však nevědomky zaútočit na Váš život, pokud prokouše důležité kabely elektroinstalace nebo hadičky. Kromě toho existují různé spreje nebo smradlavé pasty.

Také toaletní potřeby jsou často uváděny jako ochrana proti útoku malého lovce. V boji proti kunám vám ovšem pomohou i moderní vymoženosti. Jednou z možností jsou intenzivní pachové stopy.


Kuna skalní nemá ráda výrazné pachy, proto se proti ní využívají silné parfémy nebo aromatický naftalín. Když jsem těsně před svátky přišel ráno k autu, věděl jsem hne že je zle. Pod autem se mihlo něco malého černého a pak už jsem nenastartoval,“ vzpomíná František Slezák, na svoje první setkání s kunou. V katalogu nemáme podrobnější informace o proti kunam.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. V kategórii Ochrana proti kunám najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava.


Auto je parkováno na místech, kde bylo již 2x poškozeno kunou. Plusy Vzhledem k tomu, že přístroj je krátkou dobu naistalován, tak nemůžu ověřit jeho spolehlivost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky