úterý 10. března 2015

Zahradní školky litomyšl

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Litomyšl Firma Školky Litomyšl, spol. Hospodaříme na výměře 1ha a dnes jsme jednou z největších školek v republice nejen výměrou, ale i sortimentem. Kontaktovat nás můžete i na.


Každému, kdo má alespoň minimální vztah k zahradě a zahradničení a sám v. Je to plocha plnící mnoho funkcí, sloužící především uživatelům zahrady. Firma s více než 60ti letou tradicí, nabízející široký sortiment okrasných jehličnatých, listnatých vřesovištních rostlin, trvalek, skalniček. Od jara se nám podařilo otevřít skleník, ve kterém najdete teplomilné rostliny a zvětšit prodejní plochu v. Zahradní centrum prochází stále rekonstrukcí.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej jehličnanů, listnatých stromů a keřů, růží, trvalek, okrasných trav, ovocných stromků a keřů a vřesovištních. Prodej a pěstování stromků, keřů a trvalek. Výrobky této firmy najdou uplatnění hlavně v zahradnictví. Navrhujeme zahrady na klíč po celé ČR.


Nabízíme široký sortiment okrasných rostlin (jehličnatých, listnatých, pnoucích, vřesovištních, okrasných trav, skalniče, trvalek), ovocných dřevin a růží. Poptejte se po jejich službách na našich stránkách a splňte si sen již letos. Výroba a prodej jehličnatých, listnatých, vřesovištních rosltin, trvalek, skalniček, okras. Některé stroje si můžete bezplatně vyzkoušet.


Prodáváme zahradní techniku a nářadí, které známe. Doporučujeme na základě osobní zkušenosti. Nabízíme přednostní záruční a pozáruční servis, na u nás zakoupené zboží. Pro občany to znamená, že v uvedené dny budou moci v této budově platit jen v hotovosti na náhradních místech.


Nevíte kam o víkendu vyrazit na výlet? Rádi byste se vydali za kulturou nebo za zábavou? Inspiraci na najdete na Kudy z nudy. Svaz školkařů České republiky, z. Náš zahradní architekt vám zpracuje návrh zahrady, provedeme zahradní úpravy i stavby, zemní práce, ploty, chodníky.


Přední výrobce a prodejce školkařských výpěstků v České republice.

Návrhy a realizace zahrad na klíč. Nejlepší Školky a jesle - Vysoké Mýto, Pardubický kraj. Jsou to například hnojiva, substráty, nářadí, zahradní doplňky, semena, cibuloviny, pokojové a řezané rostliny a dekorace. Pro zkvalitnění prodeje okrasných dřevin jsme založili také vlastní pěstitelskou školku, abychom zajistili našim zákazníkům co nejlepší kvalitu rostlin. Okrasné zahradnictví Školky Montano dlouhodobě patří mezi podniky s největší produkcí okrasných a lesních dřevin v ČR.


Naše dlouholeté zkušenosti s pěstováním okrasných rostlin a trvalé zlepšování pěstebních postupů z nás dělají jeden z nejvýznamnějších subjektů působících v oblasti okrasného zahradnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky