pátek 26. června 2020

Chatky na zahradu

Chatky a zahradní domky od BARPEX Group s. Jsme specialisti na dřevostavby, srubové domy, víkendové chaty, zahradní chatky a domečky na nářadí. Boršově u Českých Budějovic. Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky , sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto. Na rozdíl od běžně prodávaných dřevěných chatek v hypermarketech se vyrábějí z frézované půlkulatiny o průměru 80mm, spojené na pero a drážku.


Za srovnatelné ceny získáte dřevěnou chatku s mnohem vyšší pevností a tuhostí. Nabízejí také velkou variabilitu provedení - terasa, přístavky, přestřešení atd. Podlahu zahradních domků tvoří masivní smrkové palubky sesazené na pero-drážku. Domek na zahradu z kvalitního sušeného dřeva.


Na přání zákazníka můžeme též některé typy dřevostaveb dodat v atypickém provedení - přesně na míru. Všechny dřevostavby - zahradní chatky , srubové chaty , víkendové chaty , zahradní domky, pergoly se dodávají v přírodním stavu , dřevo je uměle vysušené a není opatřeno žádnými nátěry ani impregnací. Našim cílem je poskytnout Vám plnou škálu všech dostupných kvalitních variant řešení napříč celým segmentem pro dům a zahradu s ročím obratem více než 5mil. Zároveň jako jední z mála umožňujeme prohlédnout si nejprodávanější vybrané výrobky na vlastní oči a porovnat je v největším showroomu - nacházejícím se jen 2km od Říčan u Prahy.


Pozrite si najlepšiu ponuku záhradných chatiek na predaj. Na zahradní domky používáme vyzrálé smrkové sušené dřevo z Česka a ze severní Evropy. Zahradní chatky srubové konstrukce jsou lehké dřevostavby.


Podívejte se k nám a naleznete jak tipy jak správný zahradní domek vybrat, tak také informace o slevách a akcích. Záhradné chatky, záhradné domčeky, prístrešky, chatky na náradie, detské ihriská, záhradný nábytok. Zabezpečujeme kompletnú realizáciu vo Vašej záhrade. Používané výrazy při hledání: Víkendové chatky , dřevěné chatky stavebnice, dřevostavby, zahradní chatky , dřevěná chata, domky, sruby, roubenka.


Naše firma nabízí zahradní chatky , altány, domky a nábytek které jsou vyrobeny z kvalitního dřeva a jsou připraveny v rozloženém stavu na export až k Vám. Naša firma ponúka záhradné chatky , altánky, domčeky a nábytok ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva a sú pripravené v rozloženom stave na export až k Vám. Pokud se kartonové krabice, naplněné předměty, které už nepoužíváte, ale na kterých se nedokážete nebo nechcete zbavit, hromadí ve vašem domě,váš zahradní domek vám je umožní bezpečně uskladnit a udržovat váš domov uklizený a čistý. Ponúkame na predaj záhradu s chatkou nachádzajúcu sa v záhradkárskej oblasti v Spišskej Novej Vsi.


Celkový výmera pozemku je 4m2. Rekreační chata je skvělým místem pro odpočinek s rodinou nebo přáteli, kam se můžete uchýlit na víkend po náročném pracovním týdnu. Hledáte tu správnou kůlnu na vaši zahradu ? Ucelená nabídka dřevostaveb obsahuje kvalitní značkové výrobky BEAR COUNTY. Ve spojení s možností individuálního nacenění. Mohou sloužit ke skladování zahradního nábytku, nářadí, jako zázemí k relaxaci na zahradě nebo dílnička pro domáci kutily.


Nabízíme také velkou variabilitu v provedení – terasy, přístavky, přestřešení atd. Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky, z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí. Nabízíme vám rovněž nejrůznější altány, domky a chatky nejrůznějšího provedení, například chatky se sedlovou střechou nebo altánek krytý ze dvou stran.


Vitajte na stránkach našej spoločnosti. Ponúkame Vám drevené záhradné altánky a záhradné domčeky určené na uskladnenie náradia a dreva. Naše produkty sú vyrobené z borovice a smreku a poskytujú vynikajúci vzhľad a trvanlivosť. V nabídce na těchto stránkách naleznete celou řadu typů, počínaje základními domky na nářadí přes středně velké rohové altány až po robustní a velké zahradní chaty.


Predĺženie sa môže použiť na uskladnenie alebo dokonca na posteľ, hoci najlepším riešením by bolo inštalovanie kuchynského kúta, ktorý by zabezpečil, že vaš gril bude samostatný. Grilovacia kabína je vybavená grilom a komínom. Pojistka na zahradní domek ale není nijak drahá a nejde o závratné částky, které byste pro klid duše nemohli investovat.


Navíc jde v podstatě o rozšíření pojistky vašeho domu a ten určitě pojištěný máte. Počasí je v poslední době dost nevypočitatelné, horko střídají prudké lijáky, kroupy a silné poryvy větru. Na predaj ponton rozmerov 12x10m s kompletnou dokumentaciou a povolením na státie v komárne na rieke Váh pripravený na stavbu hausboatu.


Krasne prostredie v prirode.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky