čtvrtek 4. června 2020

Hubení klíšťat

Pozor na klíšťata na zahradě. Jejich výskyt, díky teplému počasí, je rok od roku stále větší! Jak ochránit sebe, své děti nebo domácí mazlíčky před klíšťaty. Hubení klíšťat provádíme profesionálně v Brně, Praze i po celé ČR.


Zjistěte, jak bezpečně vyhubíme klíšťata, která zamořila vaši zahradu. V případě, že vlastníte zahradu, je nejúčinnější odborný zásah v podobě postřiku.

Kompletní likvidace klíšťat zajišťujeme pro rodinné domy, ubytovací zařízení, parky a kempy. Výskyt klíšťat v zahradách není ničím výjimečným. Na zahradách tráví čas dospělí, děti i zvířata a proto je dobré se proti nim dostatečně ochránit. Likvidace, hubení klíšťat se provádí celoplošným postřikem konkrétních venkovních ploch vysoce účinným přípravkem s reziduálním účinkem, který zredukuje výskyt klíšťat za ideálních podmínek o více než procent.


Postřik je optimální aplikovat 2x za sezonu ( na jaře a na podzim). Po zimě se každý těší na jaro. To s sebou přináší spoustu radosti, ale také starostí.


Jedním z negativů jara je zvýšený výskyt obtížného hmyzu. Chemickými postřiky můžete výrazně omezit (nikoliv však zcela zničit) výskyt klíšťat.

Postřik například přípravkem K-othrine provádějte čtyřikrát ročně. Klíšťata mají totiž dvojí vrchol výskytu. Jeden na jaře a druhý na podzim. Teploty kolem dvacítky, žádné extrémy (teplo, vlhko), to je ideální čas.


V těchto chvílích je tak vhodné postříkat. Atak - MikroCif MC - proti lezoucímu hmyzu. Přípravek pro hubení rusa domácího a dalšího lezoucího hmyzu v interiérech ve formě koncentrát.


To vede k vytváření mikroklimatu vhodného pro přežívání klíšťat. Strategické použití dlažby, dřevěné štěpky, kamínků a štěrku v okolí domu může snížit vlhkost a pomoci tak udržet klíšťata v dostatečné vzdálenosti od obytných a rekreačních objektů. Dlážděné, štěrkované a kamínkové plochy kolem vstupních vrat a dveří pomohou zabránit vniknutí klíšťat na pozemek a do domu. Oploťte pozemek aby došlo k zabránění vstupu zvěře. Kapradiny a jiné přízemní rostliny prorůstající z vedlejších pozemků je třeba vymýtit.


Tento ektoparazit se v naší domovině vyskytuje víceméně všude. Je možné na něj narazit v lese, na louce, koupališti, přinesou nám ho domů ze. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s. Repelenty na odpuzování klíšťat , postřiky na hubení klíšťat.


Vysoce účinné postřiky a koncentráty určené k hubení klíšťat koupíte výhodně na našem e-shopu.

Vítáme vás na stránkách Abeceda zahrada! Hlavní náplní našich stránek je poskytovat zajímavé informace o nových službách, produktech či postupech. Stačí obyčejný postřik Stačí obyčejný postřik Lidé se mohou bránit postřikem na tělo nebo mohou rovnou vystříkat celou zahradu.


Nejčastěji jsou účinně hubeni čmelíci u slepic, kde se likvidace čmelíků provádí dle zvoleného prostředku formou postřiku nebo rozptylu na místa možného výskytu parazitů. Velice zajímavý je i dalším svým účinkem, a to je hubení klíšťat plošným postřikem zejména pod stromy, keři a dalšími zastíněnými částmi trávníku. Orthosan V, pěnový antiparazitní šampon pro psy a kočky k hubení blech, klíšťat a vší. Jen asi bleší populace žije na zvířeti, a v jeho okolí, proto je velmi důležité vyhubení parazitů v okolí zvířete a držení zvířete minimálně rok v prevenci. Sada je vhodná pro plošné aplikace na zahradu.


Postřik proti klíšťatům a komárům je vhodné aplikovat hlavně na trávníky zastíněné stromy a keři, kde se klíšťata nejraději a nejčastěji vyskytují. Nová sada pro účinné hubení klíšťat a komárů na zahradách. Klíště obecný je velmi známý a nebezpečný škůdce (roztoč), zejména pro člověka a domácí mazlíčky. Charakteristika produktu.


Insekticidní přípravek ve formě koncentrátu určený k hubení klíšťat , létajícího a lezoucího hmyzu. Nabízíme přípravky k hubení parazitů- dezinfekci, dezinsekci. Hubící přípravky proti hmyzu, roztočům, čmelíkům a jiným parazitům. Odstraňte problém účinně!


Co je nejlepší dát kočce proti klíštatům,obojek,nebo nějaký přípravek,mame jich na zahradě moccccc je to hrůza a kočičky 3. Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Hubení potkanů provádíme po celé Praze a jejím okolí se 1 úspěšností. S hubením potkanů máme velké zkušenosti a jistě s námi budete spokojeni.


Bros repelent proti komárům a klíšťatům ml Repelentní přípravek na ochranu proti obtížnému hmyzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky