pátek 13. března 2015

Betonové lavice

Své místo najdou také na Vaší zahradě. Lavičky z betonu mají několikaletou životnost, odolávají vlivům počasí a vandalům. Stanou se Vaší dobrou investicí.


Lavičky mají vysokou pevnost a odolnost a splňují i vzhledová kritéria vyžadovaná u mobiliáře. V sortimentu jsou lavičky s tzv. Parkové a zahradní lavice slouží k vytvoření posezení v klidových zónách, parcích, náměstích, hřbitovech, hřištích atd.

Jsou vyráběny v provedení postavení na terén, případně přikotvení k terénu a nebo přímo na zabetonování do terénu. Výběr barev prken z několika odstínů. Lavička do záhrady nebola iba výsada našich starých mám, ktoré ich s obľubou umiestňovali pred domy a. Lavice, stoly, květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí jsou víceúčelové betonové prvky, které vás nezklamou. Lavice a stoly poslouží příjemnému a odolnému posezení, zatímco květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí dodají zahradě kouzlo, které několik desítek let jen tak nezmizí. Zabýváme se výrobou a prodejem betonových doplňků na zahradu jako jsou zahradní krby, venkovní krby, stolky ke krbům, krbové doplňky, zahradní nábytek a výrobků pro městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, zahradní lavičky, litinové lavičky, odpadkové koše, venkovní koše, betonové koše, stojany na kola, zahrazovací sloupky a vázy pro mobilní zeleň.


Zahradní stoly vyrábíme se dřevem či celobetonové. Tento zahradní nábytek je vhodný pro chvíle odpočinku v zahradách rodinných domků a chat. Sedací soupravy pak umístíte například v parku.

Nejčastěji se umisťují na moderní veřejná prostranství a do administrativních prostor. Nabízíme kovové lavičky nejrůznějších tvarů a velikostí. Vyznačují se výbornou stabilitou, pevností, díky tomu jsou odolné vůči vandalismu a nepříznivému počasí. Jednotlivé sedáky lze spolu kombinovat a vytvářet různě velké sestavy. K ošetření dřevěných částí používáme nátěr Luxol v různých barevných odstínech.


Betonové venkovní lavičky mají nespočet výhod. Nemalou oblibu si zahradní nábytek získal v řadě měst a obcí, kde slouží k dotváření odpočinkových zón, dětských hřišť, cyklostezek, dálničních odpočívadel, benzinových pump a jiných veřejných prostranctví. DITON let Tvář dřeva, tvář kamene Ploty a zdicí prvky. Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči.


Vypadá to, že používáte zastaralý prohlížeč. K lavici je možné dokoupit BETONOVÝ STŮL ŠTĚPÁNOVICE - imitace dřeva a BETONOVOU LAVICI BORAČ s opěradlem - imitace dřeva. Betón je takmer nesmrteľný materiál. Jeho kombinácia s drevom alebo kovom vzniká takmer večný prvok. Pridanou hodnotou je jeho.


Odlitek betonové lavice Benchmarku Stone je známá firma s dlouhodobě dobrou pověst v oblasti lití betonu v průmyslu. Její majitel Keith Rohn má bezvadný smysl pro detail a přísné standardy řízení kvality se odráží v každém odlitku. Polsku vinylové podlahy polsko Zahradni krby polsko Zahradni lehadko zahradnÃ.


Za super ceny a dodáním do hodin.

To vše z pohodlí vašeho domova! Ponúkame betónové lavičky so sedákom a operadlom zo smrekových dosák. Výber farieb dosiek z niekoľkých odtieňov. Jsou vhodné do míst, kde je kladen důraz na o. Oborový portál pro beton.


Beton, panely, prefabrikáty i drobné cementové zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky