pondělí 9. března 2015

Elektrický drtič větví

SEOprofiler bietet Ihnen alles, was Sie für hohe Platzierungen in Suchmaschinen benötigen. Beeindruckende Ergebnisse. Sie besser platziert werden. Eliminieren Sie Website-Fehler.


Hmotnost drtiče je kg, s pojezdovými koly jej snadno dopravíte na kterékoli místo na zahradě. Drcení pomocí nožové hlavice.

Maximální průměr drceného materiálu. Drtič větví , jak už název sám napovídá, vkládané větvě doslova drtí. Pokud bychom to chtěli k něčemu přirovnat, je to jakési elektrické struhadlo, jen samozřejmě s daleko větším výkonem. Dosahuje až otáček za minutu.


Elektrický válcový zahradní drtič větví s transparentním boxem. Zpracují větve o průměru až cm. Tu lze následně vložit do kompostu nebo využít jako mulč na estetické pokrytí zahrádky.


S úklidem Vaší zahrady vám spolehlivě pomůže zahradní elekrický drtič.

Těžko využitelný odpad ze zahrady nožová hlava poháněná motorem pořeže na drobné kousky, které následně můžete využít jako mulč, nebo do kompostu. Na naší prodejně právě probíhá akce ŠROTOVNÉ na sbíjecí kladiva. Praktický elektrický drtič, určený k ekologické likvidaci zahradního odpadu – větví zdřevnatělých živých plotů, trnitých keřů, křovin, kořenů apod. Popis: Prodám téměř nepoužívaný elektrický drtič zahradního. Posezení v dokonale upravené zahradě je odměnou za tvrdou celoroční práci.


Každý zahrádkář ví, že udržet zahradu v dobrém. S jeho pomocí se však můžete efektivně zbavit široké škály bioodpadu , který následně zkompostujete nebo použijete jako mulč. Výkonný elektrický drtič větví pro poloprofesionální použití. Velmi tichý elektrický zubový drtič větví Hecht 6Silent. Drtí větve do průměru cm.


Při údržbě zahrady vzniká spousta biologického odpadu, který se větčinou hůře, či lépe zužitkovat. Benzinové drtiče jsou vhodné pro náročnější práce, dlouhodobé zatížení a všude tam, kde není elektrický proud. Drtiče větví dělíme na elektrické drtiče a benzinové drtiče. Elektrické drtiče jsou vhodné na běžné použití na zahradě a poradí si s průměrem větví do cm. Při pravidelné úpravě jejich sestřihu dochází k nahromadění zbylých větví a suchých částí stromů, které mohou sekačkám a traktorům činit nepříjemné problémy.


Právě proto se na trhu objevily zahradní drtiče, které si s tímto. Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm.

Detailní popis produktu. Výkonný štěpkovač, určený k ekologické likvidaci dřevnatého zahradního odpadu. Pouze na Svarecky-obchod. Motor má zpětný chod pro snadné odstranění zaseknuté větve. Drtič je tak v porovnání se štěpkovačem mnohem hlučnější.


Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny. Právě s tím vám pomůže drtič zahradního odpadu.


Ten dokáže rozmělnit veškerý bioodpa jako jsou suché větve, zbytky rostlin, kořenů atp. Výslednou drť je možné použít ke kompostování, mulčování či topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky