pondělí 9. března 2015

Maketa dravce

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Plašič ptáků - 3D maketa dravce včetně kotvení na hřeben střechy - nastavitelný úhel. Maketa havrana v životnej veľkosti na odplašenie vtáctva.


Pripevní sa na budovu, do zeme, na strom. Závěs je součástí balení.

Držák se k fasádě kotví pomocí rámových hmoždinek nebo závitové tyče fixované na chemickou maltu. Maketa dravce na tomto držáku přirozeně sedí a nepohybuje se. Při kotvení na nízké rodinné domy zateplené polystyrenem lze zvážit v. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Maketa lietajúceho jastraba je nie len vhodným dekoračným doplnkom do záhrady či na balkón, ale vďaka tomu, že jastrab patrí medzi dravce a prirodzených predátorov veľmi účinne odpudzuje nie len malé vtáctvo, ale aj väčšie druhy vtákov, ktoré havrany neodplašia. Staví si u vás pod střechou vlaštovky svá hnízda?

Havran je prirodzený nepriateľ holubov, škorcov a drozdov, preto jeho maketa zaistí lacné a účinné plašenie týchto vtákov v miestach, kam bude maketa havrana umiestnená - v záhradách, na balkónoch a pod. Vila Dravce , Dravce – Mag-book sa ilalim ng aming Best Price Guarantee! S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Popis: závěsné provedení je podstatně účinnější než běžně používané statické nálepky i při velmi slabém větru dochází k pohybu siluety a navozuje tak pohyb dravce silueta dravce je lehká a odolná proti povětrnostním vlivům plašič se instaluje na problémová místa - podbytí, okap, stožár, antény atd. Havran maketa na plašení špačků a holubů je praktický pomocník při ochranně vaší úrody. Plastová maketa havrana na zábradlí spolehlivě odradí od přistání holuby, špačky i jinou havěť. Pro vyšší účinnost se doporučuje přetřít jinak matnému havranovi oči bezbarvým lakem, aby se leskly, případně s ním jednou za čas hnout, aby si na něj chytřejší holubi nezvykli. K mání v krabici se sympatickým nápisem Vogelabwehr.


Přítomnost dravce odradí ptactvo k přiblížení. Ideální umístění havrana je na okraj budov, římsy nebo mezi výsadbu nebo trávník. Je vyroben z vysoce kvalitního ABS plastu, který odolá povětrnostním. Trojrozměrná maketa dravce – sýček cm. Sprej proti stavění hnízd – Anti.


Věrohodný kvalitně řemeslně zpracovaný výrobek. V katalogu nemáme podrobnější informace o maketa dravce. Pro pověšení , nebo zapíchnutí do země.

Havran je přirozený nepřítel holubů, špačků a kosů, proto jeho maketa zajistí levné a účinné plašení těchto ptáků v místech, kam bude maketa havrana umístěna - v zahradách, na balkonech apod. Havran, sova, maketa dravce či ultrazvukové řešení - plašiče ptáků existují v mnoha provedeních a technologiích plašení ptáků (vizuální a mechanické plasiče, ultrazvukové odpuzovače). Plašič doporučujeme všude kde je nízký, až střední výskyt holubů, špačků, vrabců, vlaštovek a jiného ptactva. Na stavbě hnízd Maketa látajícího havrana k zavěšení Plaší holuby, špačky, kosy a jiné ptáky. Použití makety havrana proti holubů a jiným ptákům Maketu lze použít všude tam, kde nemůžete použít akustické, chemické či jiné druhy odpuzovačů ptáků Kde ji koupit.


OPRAVA FASÁDY BD A MONTÁŽ MAKETY DRAVCE. Holubohroty a sítě, BD Brno. Montáž hrotů na římsu, Brno. Oprava fasády poškozené ptáky. Sítě proti ptákům, Brno.


Jeden arch o velikosti Aobsahuje jeden obrys dravce. Je vhodný jako plašič holubů na balkon, na střechy domů, tak i na terasy, zahrady či proti špačkům na vinice. K plašení špačků obvykle stačí plašič na ptáky menší velikosti. Lze ho instalovat i na fasádu nebo zavěsit na potřebná míta.


Plašič ptacva lze zakoupit jak ve statickém, tak mechanickém provedení (hýbání hlavou napodobující reálný pohyb sovy). Dobrý den, rád bych si na vinici instaloval nějaký plašič na špačky. Napadlo mě sestrojit plašič s maketou dravce, nevíte prosím, kde se takové makety dravců (např. sokola) dají sehnat.


Osamělá silueta samolepky dravce ptáky nezastraší ani neochrání. Na tvaru samolepky vůbec nezáleží. Například maketa havrana je velmi oblíbená, protože nikdo moc nepozná, zdali jde o ozdobu, či odpuzovač ptáků.


Nechybí pak také vysoce účinné zvukové, elektrické a ultrazvukové plašiče ptáků, které jsou výsledkem velmi pokročilých technologií a doporučujeme je vyzkoušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky