pondělí 16. března 2015

Sprcha na zahradě

Jak již bylo řečeno – pokud nemáte bazén, ale přesto chcete trávit čas na zahradě a osvěžit se ve dnech, kdy teploty budou sahat ke třiceti stupňům, pak vám sprcha nabídne vítané osvěžení. Využití pro ni najdete i tehdy, kdy bazén máte, neboť v takovém případě se sprcha stane jeho praktickým doplňkem. Sprcha by měla být v dostatečné výšce. Samozřejmě, že výhodou by byla sprcha sundavací, aby si mohl majitel opláchnout třeba jen nohy.


Jenže problém je, že hadice k takovým sprchám nevydrží UV záření a brzy se zničí. Na obrázku tu máte, jak by měly vypadat takové ideální rozměry jednotlivých částí sprchy.

Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Solární sprcha vnáší na zahradu vítané osvěžení.


Využívat ji můžete od jara do podzimu. Vodu ohřívá slunce, a proto šetříte. Víte, jak si užít léto na vaší zahradě plnými doušky? Pořiďte si venkovní zahradní sprchu.


Existuje plno kreativních variací, pro vytvoření snadných.

Ve sprše jste tak chráněni před zraky okolních zvědavců. V článku si povíme, jaké typy solárních sprch jsou u nás dostupné, a jak si můžete svou sprchu na zahradu vyrobit svépomocí. Venkovní sprchu využíváme jako doplněk k bazénu, ale také jako samostatný zdroj osvěžení v parných dnech. U letních chatek v chatových osadách či.


Stačí připojit na zahradní hadici. Zahradní sprcha Makers TRIO Basic je určena pro zajištění ohřevu vody. Voda je ohřívána pomoci sluneční energie. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor. Bazén na letní osvěžení nemůže mít na zahradě každý.


Zato zahradní sprchu si všichni dopřát můžeme. Na výběr máme mnoho variant,. Lze použít jak na terase pomocí trojnožky, tak i díky trnu zapíchnout přímo do trávníku na Vámi zvolené místo zahrady. Ideální, funkční, praktický a úsporný doplněk do exteriéru. Na velikosti v tomto směru nezáleží, neboť solární sprcha splní svůj účel na zahradě.


Tento produkt napojíte na venkovní přívod vody na své zahradě. Voda, která bude uvnitř, se bude nahřívat a ta studená bude volně přitékat z napojení na zdroj vody. Díky tomu si můžete zvolit buďto teplejší nebo chladnější.


Existují velice levné typy, ale také dražší, které mají například až litrový zásobník vody a jsou z kvalitního materiálu.

Naopak negativum představují omezené rozměry, malá hloubka (max. bývá asi okolo m), potřeba bazén sklidit na zimu a minimální cirkulace vody. Také rádi trávíte svůj volný čas na zahradě? Pálící slunce, teplo a suchý vzduch nás ale často zaženou zpátky do našich domovů. A co tak vyřešit tento problém za pomoci solární sprchy. Ta je nejen skvělým prostředkem k osvěžení, ale i vhodným doplňkem ke každému bazénu.


Koupili jsme si zahradní sprchu. Mytí v kyblíku po práci na. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky