čtvrtek 5. března 2015

Zahradní přístřešek plátěný

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Tyto zahradní stany, party stany a altán. V naší nabídce najdete dřevěné altány, pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum. Nechce se vám kombinovat plátěný nebo plastový zahradní přístřešek s drahou zahradní postelí? Většinou se k sobě stylově nehodí a výsledný efekt není dobrý.


Doprava zdarma Velký výběr Snadný a bezpečný nákup. Vyrábí se z různých materiálů, nejčastěji ze dřeva nebo z hliníkových konstrukcí. Ať už hledáte zahradní pergolu, dřevník, přístřešek na auto či na dřevo, vybírejte a nakupujte na FAVI.


Snadno zjistíte, co všechno můžete mít.

Inspirace i nákupní galerie na jednom místě. Zajímají vás zahradní domky v akci? Využijete ho na zahradní oslavy, trhy, festivaly a podobné akce pod širým nebem. Stan byl navržen primárně pro ochranu před s. Využijte naší letní slevy až na nejoblíbenější modely.


Altán na zahradě je prima. Kryté posezení, které ochrání před deštěm. Přístřešek , který vás ochrání před žhnoucím sluncem.


Podívejte se na nabídku zahradních altánů na JYSK. Můžete si pořídit plachtovou kůlnu nebo plátěný přístřešek na dřevo. Základní konstrukce tohoto přístřešku je velmi lehká, snadno ji postavíte za pár hodin. Plachta je z netkané textilie opatřené impregnací.


Kvalitní provedení, ocelová konstrukce, pevná plachta. Plachtový přístřešek od amerického výrobce. Jeho střecha s větráním poskytuje ochranu před spalujícím sluncem.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Polstr se skládá ze sedáku a polštářku. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Každý zahradní domek sestavíte jednoduše svépomocí. Kromě zahradních domků o různých velikostech a tvarů půdorysu nabízíme i prodejní stánky a spoustu doplňků k dřevěným domkům, které rozšiřují možnosti využití domků a zvyšují komfort při trávení volného času na zahradě. Zastavěná plocha m2.


Síla stěny domku je mm. Vnitřní rozměry obytné části 200×2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky