pátek 13. března 2015

Jak odstranit vodní kámen z bazénu

In nur Schritten zum Kredit. Mit TÜV-geprüftem (8) Anbieter. Sofortkredit jetzt noch günstiger. Weg zu Ihrem Wunschauto. Jetzt bis 1Monate möglich.


Vodní kámen se usazuje tam, kde voda příliš neproudí.

Působí nevzhledně a může narušovat mechanické funkce vybavení bazénu. To se dozvíte právě v tomto videu. V jednom z minulých článků jsme si popsali, jak na odstranění vodního kamene z vany, nádobí či toalety. Dnes se dozvíte, jak s ním bojovat, objeví-li se na dně a na stěnách bazénu.


Jak vlastně vzniká a jak. Nevíte jak odstranit vodní kámen ? Tvrdá voda trápí mnoho domácností, koupelen a bazénů všech typů. Zbavte se vodního kamene.


Zkoušel jsem zakoupit přímo.

Důvodem výskytu vodního kamene je vysoké množství vápníku a hořčíku. Začneme tak, že z bazénu vypustíme zbylou vodu a. Také je možné, že je to jak Vy uvádíte vodní kámen zabarven nějakým kovem. Připojení filtrace a příslušenství Stěny bazénu jsou vyčištěné, pustíme se do kontroly filtrační jednotky.


Odstranit vodní kámen z WC zkuste tak, že ocet v noci nalejete přímo do splachovací nádržky a necháte působit několik hodin. Ideálně pokud byste vodu z nádržky vypustili, zastavili přívod vody a nalili čistý ocet. Potom aspoň 2x po sobě spláchněte. Pak dolijte do nádoby vodu a svařte.


Vylijte z ní vodu, dříve než vychladne, a pak ještě několikrát konvici propláchněte studenou vodou. Je nutné odstranit veškeré zbytky citronové šťávy a octa. V kávovaru nechte proces proti vodnímu kameni. Tvrdost vody můžeme rozdělit na přechodnou (obsahuje hydrogenuhličitan vápenatý, z kterého se po vysrážení stává vodní kámen ) a trvalou (obsahuje chloridy, sírany, dusičnany a křemičitany). Přechodnou tvrdost lze odstranit varem.


Pokud máte trvale tvrdou vodu, tak nezoufejte. Existuje mnoho způsobů, jak takovou vodu. My se zaměříme hlavně na to, jak ho odstranit z pračky, rychlovarné konvice, toalety a. Před napuštěním bazénu (např. po zimě) k čištění stěn a dna bazénu je možné použít přípravku Základní čistič.


Nečistoty které se vyskytují na vodní hladině a stěnách odstraníte přípravkem Laguna clear spray 5l nebo Čistič okrajů bazénu.

I když máte ale doma tvrdou vodu, nemusíte se s ním smířit. Naučte se, jak se vodního kamene zbavit rychle a levně. Pokud chcete čistit varnou konvici, naplňte ji do maximálního možného obsahu a roztok povařte. Zelená voda v bazénu může mít mnoho příčín.


Postupně si ukážeme, jak tyto příčiny odstranit , abyste se opět mohli koupat v průzračně čisté vodě. Hned za vodovodní baterií – hlavně pokud baterie trochu kape – a v rozích sprchového koutu, kde se voda může držet. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pro bazén je optimální udržovat tvrdost vody na hodnotě maximálně středně tvrdá. Je důležité si uvědomit, že při odpařování vody z bazénu se voda stává tvrdší.


O pomoc požádejte někoho z rodiny, nebo spolehlivého souseda, který by se obden zašel podívat, zda filtrace běží, jak má. Mnoho lidí jako první přemýšlí o odvápňovači, které seženou v kterékoliv drogérii nebo elektru, kde se prodávají tyto spotřebiče. Jsou k dostání ve dvou formách, buď jako tablety nebo jako tekutý přípravek.


Využívají se velmi jednoduše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky