pondělí 2. března 2015

Klešťová past na krtka

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Kleště na krtky jsou rozepřeny pojistným plíškem, do kterého krtek nebo hraboš při pravidelném čištění svých chodeb narazí, odjistí past a ta jej pak polapí. Past na krtka , polní myš pozinkovaná. Mechanická past na krtky a myši černá lze snadno aplikovat do chodbiček škůdců. Pasti na krtky a hlodavce lze použít opakovaně pro účinnou likvidaci. Klešťová past na krtka a polní myš s povrchovou úpravou pozinkováním.


Díky tomu past nekoroduje ve vlhké prostředí podzemí a neztrácí svou funkčnost ani po dlouhé době používání. Past je pozinkovaná a vydrží v půdě delší dobu, aniž by zrezivěla. Postup jak správně nastražit past na krtka.


Kleště svírá pružina,ale díky plíšku zůstává klešťová část rozevřená.

Prodává se ve dvou provedeních - past pozinkovaná a past černá. O napouštění krtčích chodeb acetylenem, výfukovými plyny, nebo zabíjení krtů elektřinou tu ani nebudu psát, protože při těchto způsobech hubení krtka může být zraněno víc lidí než krtků. Trubková past na krtka funguje jako průchozí trubka na krtka, která je na obou koncích opatřena západkou upevněnou na pantech v horní části.


Západka se dá lehce vmáčknout dovnitř, takže tam se krtek dostane, ale ven krtka západka už nepustí a zůstane uvězněn uvnitř. Někdy jim též říkáme odpuzovač krtků. S pastí se velmi snadno manipuluje. Past funguje na principu zubatých kleští, které k sobě svírá silná pružina.


Likvidace krtka snadno a rychle. Rychlé a jednoduché nastavení. Past musíme umístit do průchodu klapkami tak, aby plynule navazovala na chodbu. Chodbu s pastí zakryjeme kusem dřeva nebo obráceným kbelíkem. Veškerou manipulaci s pastí se doporučuje provádět pokud možno v rukavicích, aby nebyl cítit lidský pach.


Po chycení krtka je dobré nastražit past znovu, protože málo kdy je na zahradě krtek jen jeden. Past připomínající kleště, lidově nazývaná klešťová, je určená na odchyt krtků, polních myší a hryzců. Jde o jednoduchou, ale přitom propracovanou konstrukci, která umožní rychlé nastražení a účinný odchyt těchto nezvaných hostů na našich zahradách.


Past je z kvalitního kovu, zajišťující dlouhou výdrž a možnost opakovaného používání. Loni se mi podařilo vyrýpnout krtka při tvorbě krtince, ale sousedům bych ho neházela, viděla jsem dokument o zivotě krtků a jen zírala na fakt že krtek se dokáže vrátit i několik kilometrů do místa které považuje za svůj perspektivní domov. Krtka radši majznu rýčem a má to ve vteřince za sebou.


Jsem holka z vesnice a tohle mi problém nedělá.

Jedy na myši, potkany, krysy, krtky a další škůdce. Granule na myši, likvidace potkanů, krys. Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer, Stop sáčky. Kleště jsou rozepřeny pojistným plíškem, do kterého krtek (myš) při pravidelném čištění svých chodeb narazí, a past jej sevře.


Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, chovatele, rybáře i kutily. Od pracovních oděvů, obuvi, přes hnojiva, postřiky i krmiva pro všemožné zvířecí mazlíčky. Použití : Zubaté kleště se silnou pružinou jsou rozevřeny a zajištěny pojistným plechem. Tak si zkuste na krtka sami počíhat.


Krtci mají dost pravidelný denní rytmus, takže si vyčíhejte, kdy dělají nejvíc krtinců. Pak se je snažte co nejrychleji vykopat ven. Abyste ale zbytečně nečekali a nedělali ze sebe hlupáky s motykou v ruce, zapíchejte do jejich chodbiček špejle. Krtka , hraboše nebo hryzce.


Jakmile se začnou hýbat, kopejte. Nezáleží na tom, z jakého směru vstupuje krtek do pasti, protože je přístupný z obou stran. Takže můžete bojovat proti krtkům, an.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky