čtvrtek 23. listopadu 2017

Betonová dlažba hladká

Hladká dlažba Dlažbu je možno pokládat na terče. Plošná dlažba hladká český výrobek Hladký povrh je dekorativní typ plošné dlažby, který se budou skvěle vyjímat nejen na terasách a zahradách, ale může se stát součástí i náměstí ve městech. Jedinečná hexagonální dlažba tvarově propojená s městským mobilářem.


Ideální na náměstí, pěší zóny, ale i do parků a zahrad. Betónová dlažba do exteriéru sa často označuje ako zámková dlažba. Tento názov vychádza z minulosti, keď sa vyrábalo len pár rozmerových obmien drobných betónových dlaždíc.


Plošná betonová dlažba v naší nabídce se používá na dláždění okolí rodinných domů, chodníků, pěších zón, teras, kolem bazénů a podobně. Betonová dlažba čtvercového tvaru vhodná pro chodníky, okapové chodníčky, cyklostezky, terasy i pěší zóny. Betonová plotová stříška slouží k zakončení betonových plotů a podobných konstrukcí.


Plotové stříšky v hladkém provedení nabízíme ve rozměrech. Teracová dlažba je dvojvrstvá. Venkovní dlažba ) Hodnocení produktu:. Dlažba plošná hladká 300x300xpřírodní Právě si prohlíží zákazníků.


Prodej pouze na osobní odběr. Dva protikladné dojmy, které. Betonová zámková dlažba Diana I je ideální pro dláždění rozlehlých ploch nebo pro zakončení asfaltových ploch (u obrubníků, příkopových tvárnic apod.). Působivé mozaiky vytváří v kombinaci s dlažbami Diana II a Diana III. Hladká plošná dlažba vyráběná moderní vibrolisovací technikou jako dvouvrstvá.


Vhodná na méně namáhané zpevněné plochy, jako jsou terasy, okolí rodinných a bytových domů, zahradní chodníčky, pěší stezky, pěší zóny, okolí bazénů a ploché střechy objektů. Použitelná také na místa s nízkým dopravním zatížením jako jsou nájezdy do garáže (občasný pojezd osobních vozidel do t). Pak vaše přání splní betonová dlažba plošná DITON.


Vzhled této betonové dlažby vychází ze současných trendů a dodává jí tak na exkluzivitě. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Unikátní betonová dlažba Eko-flor je díky svému L profilu použitelná nejen jako dlažba zámková, ale i jako zatravňovací. Používáním těchto webových stránek.


Různým pootočení kostek můžete vytvořit jak souvislou plochu, tak i mozaiku s mezerami pro růst trávy nebo pro doplnění kostkami jiné dlažby LiaStone. Strieška na múrik – hladká 30. Obrubníky,žľaby,doplnky Oceľová mriežka.


Vyrábí se v rozměrech: 300x300xmm a 500x500xmm. Dále ji u nás můžete zakoupit v rozměrech: 400x400xmm a 400x600xmm. Jde o základní hladkou vibrolisovanou dlažbu s přírodním, jemně zrnitým povrchem, která může být vyráběna v různých barevných odstínech.


Informace o výrobku Dlažba hladká betonová přírodní. Rozměry: × × nebo × × cm. AKTUÁLNY CENNÍK BETÓNOVÝCH VÝROBKOV platný od 1. DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ 30x30x- barva PŘÍRODNÍ. Ostatní dlažby – betonová dlažba chodn.


Sleva: Cena: 32Kč bez DPH. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky