čtvrtek 23. listopadu 2017

Solární sekačka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. GPS modul – Moderní zařízení disponují GPS modulem, s jehož pomocí se vám podaří dokonale naplánovat trasu sečení a svůj výrobek máte pod naprostou kontrolou. Zelené řešení na zelený problém. Tato elegantní sekačka se vejde do malých míst, je lehká a dá se snadno složit.


Práce s ní je tak velmi jednoduchá.

Další výhodou návrhu je snadná údržba sekačky a tichý provoz. Solární panely sekačky Stiga budou nabíjet polymer-ion baterii. Díly použití této baterie návrh počítá s udržením nízké hmotnosti a velkého výkonu pro pohon této sekačky. Jak již název napovídá, sekačky Automower pracují zcela automaticky a samostatně.


Automatická a solární sekačka překvapí a pomůže! Solární sekačka se vyznačuje zejména tím, že se jedná o stroj, který může bez problémů fungovat. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.

V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Inteligentní robotická sekačka , která pracuje za Vás. Jedná se nový typ sekačky, vhodný pro ekologickou údržbu větších i členitějších zahrad. Tato solární odpoutaná sekačka je konstruová. Travní sekačky Honda Vám udělají ze sekání trávy radost.


Solární energie není rozhodně žádnou novinkou, ostatně solární panely , anebo solární ohřev vody by mohly mluvit za své, solární sekačka je však inovací nejnovějšího charakteru. Balení obsahuje vše potřebné pro instalaci sekačky. Robotická sekačka s bezkonkurenčním poměrem mezi kvalitou, výkonem a cenou. Moderní sekací algoritmus – tráva není zatěžována z jedné strany, ale je pokaždé sekána z jiného úhlu.


Strunová sekačka elektrická, 350W, záběr 26cm, průměr struny 1. Bezuhlíkový motor , baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a kapacitu vyčistit i ty největší plochy. Motor Záběr Záběr u sekačky je šířka pruhu, který sekačka poseká. Stroje vybavené pojezdem mají vlastní převodovku, která zajišťuje samočinný pohyb stroje. Takový stroj není nutné při práci tlačit, stroj se pohybuje sám.


Pryč jsou doby, kdy jsme museli těžká zařízení tahat po zahradě, co síly stačily. Velmi zajímavá je ale cena těchto sekaček - okolo tisíc. Dalším vybavením je fotovoltaické dobíjení baterií (plocha panelů cca m2).

Vřetenová sekačka je typem sekačky, který trávu neseče, pouze ji zastřihuje. Tento typ sekaček se pohybuje většinou po kolech. Aby váš trávník byl opravdu co nejhezčí, připevněte k sekačce tzv.


Ten zajišťuje, aby tráva nežloutla a na trávníku nezůstal žádný zbytek suché trávy. Možností nastavení výšky sekání ve polohách. Včetně aku a nabíječky.


Celkem snadno jej nainstalujete a jeho údržbu zvládne takřka každý. Ergonomická měkká rukojeť a pohon kol dělají ze sekáni s 5SP Highline (6E RS) velmi příjemný zážitek. Její záběr sečení je cm.


Sekačka váží kg a její koš na sběr má objem 70l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky