pátek 24. listopadu 2017

Zahradní natahovací hadice

Schnell und sicher online buchen. Zahradní hadice o délce max. Po naplnění vodou se automaticky prodlouží téměř na trojnásobek své původní délky. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Při každodenním používání oceníte modely, které jsou vybavené praktickým příslušenstvím. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Smršťovací zahradní hadice s profi pláštěm m - zelená. Skladem (ks) 4Kč bez DPH.


Nabízíme Vám zahradní hadice PATRIOT ve třech kvalitativních řadách – Silver Line, Gold Line a Diamond Line. Všechny jsou vyrobeny v České republice. Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu. Technické parametry: I vrstva. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Unlimited DVR storage space.


Po skončení práce s hadicí a po uzavření kohoutu musíte ještě vystříkat natlakovanou vodu, aby se hadice smrštila. Nebo zavřít kohout těsně před skončením stříkání. Pokud se do hadice něčím píchne, je neopravitelná a musíte ji o příslušný díl zkrátit.


Nenechávejte flexibilní hadici pod stálým tlakem, například připojenou třeba k zahradní solární sprše a podobně. Udělejte radost nejen sobě, ale i své zahrádce a pořiďte si zahradní flexi hadici. Nyní pro vás bude zalévání nejen hračka, ale také zábava.


Délka bez tlaku vody je metrů. Hledáte natahovaci hadice ? Koncovky jsou celokovové, tudíž po připojení na řád nedochází k vystřelování. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě. Porovnání cen zahradni natahovaci hadice , srovnání cen zahradni natahovaci hadice na portálu HLEDEJCENY.


Nákupní galerie PoštaZdarma. Díky natahovací hadici však konečně skoncujete s nekonečným přemisťováním, rozmotáváním a podobně. Rovněž skladování těchto hadic je mnohem snazší. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše. Hadice - nakupujte pohodlně z domu!


Jsou vhodné k napojení na čerpadlo v případě plnění zahradního bazénu. Vevnitř se nachází pevná gumená hadice, zvenčí je nylonová. Natahovací či rostoucí hadice s rozprašovací pistolí.


Ideálně řešení pro údržbu zahrady. Modrá, neprůhledná PVC hadice, vyztužená vysokopevnostním PES vláknem. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Automaticky se prodlouží z původních metrů až na metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky