středa 29. listopadu 2017

Kombinované sauny

Kombinované sauny nabízíme ve třech stupních výbavy – Native, Grand a Modus. Neváhajte a nakupujte sauny - akcia na saunové príslušenstvo. Má-li být dodržena poskytovaná záruka na kombinované sauny od společnosti VITAL TREN s. Kombinovaná sauna Luxury Monte Carlo - Doprava zdarma na celom území SR. Vyberte si vlastnú kombinovanú saunu!


To co odlišuje aroma saunu od klasické finské sauny je prvek jenž zajistí vůni.

Obvyklým řešením automatická dávkovací pumpa, která podle potřeby dávkuje aromatické esence nebo bylinky. Elektrická kamna vhodná k vytápění kombinovaných saun a biosaun. Biosauny jsou kombinací finské a parní sauny , které se vyhřívají na nižší teplotu. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Sauny ze série Standard zpracováváme z toho nejušlechtilejšího dřeva, vybavujeme je špičkovými topidly, zářiči Philips Vitae a doplňujeme širokou výbavou. Každá kombinovaná sauna je unikát zpracovaný vám na míru. Prerobiť pivnicu rodinného domu na wellness je dnes častou požiadavkou.


Táto sauna je vhodná aj pre ľudí.

Dostanete darčekový balík. Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá z druhov sáun je pre vás vhodnejšia, alebo by ste chceli vlastniť viac druhov sáun, je táto voľba práve pre vás. Objevte kouzlo kombinované sauny a dopřejte si luxusní saunování. Kombinovanými saunami sa chápe buď kombinácia klasickej fínskej sauny s infrasaunou alebo kombináciou j fínskej sauny s parnou kabínou. Kamna pro rychlé zvýšení teploty vzduchu a infrazářiče pro okamžité hloubkové prohřívání.


Naša spoločnosť sauny na mieru vyrába sauny už niekoľko rokov. V oblasti výroby kombinovaných sáun sme z hľadiska odbornosti na trhu ozajstnými profesionálmi. Tato jedinečná kombinace finské sauny a infrasauny umožňuje využívat různé druhy saunování v jedné samostatné saunovací kabině. Nabízíme infrasauny s dopravou zdarma, infrasauna od nás nyní ještě výhodněji. Kachle pre rýchle zvýšenie teploty vzduchu a infražiariče pre okamžité hĺbkové prehrievanie.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně. Webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies, potřebné pro fungování webových stránek a pro. Je to hlavně díky jejich všestranné využitelnosti a širokému spektru možností saunování. Nemůžete se rozhodnout, jestli si pořídit klasickou finskou saunu anebo infrasaunu?


Chtěli byste raději klasickou saunu, ale kvůli dětem by bylo vhodnější. Fínske sauny Našim cieľom je stavba sáun, ktoré zodpovedajú našej dobe v praktickej do najmä estetickej oblasti. Držíme sa tradícií, ktoré naši predkovia pri saunách zdokonaľovali po stáročia a implementujeme ich do kvalitných a estetických prvkov.

Sauna na míru, kombinovaná sauna, sauna do exteriéru, infra sauna, finská sauna vzorky z našich saun. Do kombinované sauny zabudováváme kromě saunového topidla i luxusní infrazářiče Philips Vitae s řadou příznivých a léčivých účinků. Kromě toho dosahují účinnosti (klasické keramické zářiče pouze ) a šetří energii. Proč je přeměna do kombinované sauny výhodná? Vitae) s kompletním spektrem záření.


Na zakúpené produkty sa vzťahuje až 24-mesačná záručná doba. Viac info pri jednotlivých produktoch. Možné sú aj kombinácie aróm, bylín a solí. Infrasauny Premium Line.


V kombinované sauně zkrátka můžete relaxovat během procedury, která vám v daný okamžik vyhovuje nejlépe. Otužit se kombinací pobytu v rozpálené finské sauně a následnou ledovou koupelí , uvolnit se a načerpat energii pod dopadem léčivých infračervených paprsků anebo se jen na skok prohřát v oblečení před sportem či odchodem do sychravého počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky