středa 29. listopadu 2017

Poštovní schránka do kb bloku

MOŽNOST LEVÉHO I PRAVÉHO OTVÍRÁNÍ DVÍŘEK. Je vyráběna s několika druhy čelních nerez desek (viz varianty produktu). Poštovní schránka FNEREZ ELEKTRO je určena do KB nebo FACE bloků. Schránka je připravena pro osazení hovorové jednotky. Jednoduchá ,prostorná a cenově dostupná poštovní schránka z kvalitního broušeného nerezu o šíři 3mm s fixní hloubkou 200mm a prostorem pro hovorovou jednotku.


PRO ZAZDĚNÍ DO SLOUPKŮ- KB BLOKŮ (NEREZ). V této kategorii jsou umístěny schránky určené do sloupků a na sloupky. NEREZ (brus 240), tělo schránky lakováno RAL šedou.


Nerezová poštovní schránka s nastavitelnou hloubkou. Zadní dvířka lze orámovat L profilem a tím začistit stavební otvor (k nalezení v Příslušenství). Antické poštovní schránky. Nabízíme antické poštovní schránky, které lze zakoupit v různých cenových relacích. Poskytujeme různé barvy těchto schránek.


Stavím plot z KB bloků, mám koupenou poštovní schránku KB PSD-2se zvonkem. Nyní potřebuji chráničkou protáhnout nějaký drát a koupit nějaký zvonek. Rád bych použil ještě druhý zvonek do patra, ovšem bez drátový.


FNEREZ (šíře 3mm) do KB a FACE bloku - regulace. Nacházíte se v kategorii poštovních schránek určených k zazdění do sloupku oplocení rodinných domů. V nabídce máme mnoho modelů schránek vhodných k. Společnost KORTAN, , nabízí samostatné poštovní schránky pro rodinné domy a. Sestava určená pro zazdění z DLS B-(300x110x385) - schránka průchozí,.


Velké množství zboží máme skladem, proto ho můžeme doručit už nasledující den. Většina schránek je oboustranná, kdy zadní část slouží k výběru pošty a přední část pro její vhození do schránky. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Rozměry: 3x 1x 2mm.


Součástí schránky je plastová jmenovka a zámek DOLS se třemi klíči. Spojeny do pevného bloku, se osazují na zeď pomocí hmoždinek a šroubů. Na přání lze schránky označit číslicemi nebo opatřit jmenovkami se jmény dle požadavku zákazníka. Vhozové sklapky, plastové jmenovky jsou integrovány do čelní desky. V případě zájmu o zpracování cenové nabídky na sestavu poštovních schránek nás kontaktujte.


Ležaté schránky do sestavy: 1. V ceně schránky je zahrnuta cena za kompletaci schránky do sestavy. Tělo schránky vyrobeno z materiálu tl. Určené především k upevnění na stěnu.


Tyto poštovní schránky lze sestavit do libovolného bloku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky