úterý 21. listopadu 2017

Bazén slovany plzeň

Celková kapacita je osob Společenská. Rodinné vstupné: do hod - 225Kč, do hod - 32- Kč. Vstupné do plaveckého areálu s platností od 1. Jedná se o moderní plavecký areál, který nadchne nejenom plavce, ale také všechny, kteří prahnou po odpočinku a relaxaci.


Historie bazénu Slovany.

Další venkovní bazén m (otevřený jen v létě), drah, dětský bazén. Tobogán, divoká řeka, vířivky, relaxační bazén, dětské brouzdaliště. V ceně vstupného Vám nabízíme i možnost využít saunové komory (pro muže i ženy - v prostoru sprch).


Tyto závody jsou jako každoročně pro všechny kategorie žactva s mezinárodní účastí, letos s účastí francouzských plavců. Posilovnu najdete v plaveckém areálu Slovany. Plzeň – Slovany koná již 31.


Ve fitness je vše pro odjetí dobrého tréningu.

Zacvičte si a pak si dejte třeba relax v bazénu. Na baru ve fitku si můžete dát sportovní suplementy po cvičení na doplnění bílkovin a sacharidů. U osobního fitness trenéra lze domluvit soukromé tréninky, sestavit cvičební plán a sportovní jídelníček.


Kurzy pro veřejnost Mgr. Up SR zpracovává osobní údaje (zejména identifikační a kontaktní údaje a údaje o plnění této Smlouvy) smluvní strany, jejích. Po delší době jsme byli na bazénu Slovany a jsme zklamaný co se týče čistoty,zavřená pára,zavřený ki. Ukrajiny,kteří se nehnuli z místa a bránili vstupu dalším lidem.


Po necelé hodině jsme z nechuceni odešli. Venkovní bazén na Lochotíně se otevře návštěvníkům 1. Kromě bazénu pro plavce jsou v areálu k dispozici i dětské brouzdaliště, kiosek s. OČNÍ ORDINACE SLOVANY s. Galerie Slovany Centrum zábavy a volného času. Navštivte obchodní centrum, které je ideálním místem nejen pro nákupy, ale také pro aktivní trávení volného času, relaxaci a zábavu.


Každý den pro vás připravujeme čerstvá jídla. Kuchyně funguje od otevíračky do 15:a nabídka jídel je omezena. Součástí vnitřního bazénu je mimo jiné dětský bazén pro výuku plavání, zábavné atrakce (divoká řeka, dvě vířivky, relaxační bazén , dětské brouzdaliště), občerstvení.

Pronájem komplex zahrnuje saunu, whirlpool a bazén. Slovanech, která patří mezi největší plzeňské polikliniky. Můžete si zde také dopřát nejrůznější druhy masáží, ať už klasické masáže či lymfomasáže. Restaurace má kapacitu míst, jenž je v letní sezóně rozšířena o terasu. Provozujeme krytý i venkovní bazén a saunu.


K dispozici je i dětské brouzdaliště, tobogán, divoká řeka, relaxační bazén. Zastupitelé Plzně už schválili, že na první etapu radnice pošle milionů korun. K těm přibudou další desítky milionů v rozpočtu města na příští rok.


Martina Valentová - kadeřnice. Bazén Slovany patří do majetku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky