pondělí 27. listopadu 2017

Posilovna letňany

Aquacentrum Letňany Lagoon je bezbariérový komplex zahrnující plavecký bazén, relaxační centrum, fitness a další služby. Moderní areál s vysokou úrovní veškerého vybavení i zázemí, a zároveň i jeho víceúčelovost, jsou zárukou toho, že se stane centrem sportovních. Vás čeká ve Fitness Letňany Lagoon akvaparku v Praze 9. Velkou super výhodou je, že ke vstupu do fitness máte min v bazénu zdarma. Je zde bezbariérový vstup.


VT GYM – univerzální centrum sloužící jako posilovna a fitness v Praze na Letňanech - Kbely.

Zde si každý najde to svoje, ať už jde o crossfit. Najdete u nás větší i menší fitness centra, kde najdete různé možnosti cviků a dalších služeb. Nebo pořádná old school posilovna s velkou náloží kotoučů a širokou sadou jednoruček. Dále tu máme členství do luxusních fitness center s moderními stroji a většinou i wellness zónou.


Individuální posilovna je provozována na principu pronájmu celé posilovny, takže Vás nebude nikdo rušit svou přítomností ani svými pohledy. Obdobným způsobem můžete využít rovněž relaxační místnost s infrasaunou a sportovní aktivity tak kombinovat s vhodným způsobem regenerace. Ice Aréna Letňany posilovna in Prague, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond.


Jedná se o budovu, která má bezbarierový přístup na všechny služby, které poskytuje.

Poradíme Vám, kam vyrazit za sportem. Obchodní centrum Letňany - obchodní centrum s obchody známých a světových značek, hypermarket Tesco nonstop, kino Cinema City, restaurace a kavárny, zimní. Zabýváme se provozem fitness centra. Nabízíme možnost využít služeb profesionálních trenéru. Naleznete u nás steppery, běhátka a stacionární kola.


Poskytujeme také … Přidat firmu do hromadné poptávky. Cesta autobusem 2ze zastávky Letňany na Polikliniku Prosek trvá jen minut, odtud potom za pět minut dorazíte k nám do studia. Autobusem z Holešovic Přímý spoj z Nádraží Holešovice, autobus 2vás na Polikliniku Prosek zaveze za minut. Pro cestu z Holešovic můžete využít i metro C. S kartou MultiSport do Form Factory.


Všechny naše kluby Form Factory můžete také navštěvovat v rámci programu Multisport. Squash Modrý Svět, Praha - Letňany. V letních měsících je k dispozici posezení na letní terase nebo v zahradě. Sportcentrum, kde se nachází bowling centrum s dráhami, bazén, sauna, posilovna, masáže a kosmetické studio.


Hotel disponuje vysoko kapacitním parkovištěm až pro 2aut a autobusů. Naše služby využívají rekreační, pokročilí i závodní hráči každého věku již déle než patnáct let - všem nabízíme individuální přístup. Sportovní akademie PM nabízí již let širokou škálu služeb zaměřených na děti a dospělé ve všech výkonnostních kategoriích.


Nejsme jen obyčejná posilovna.

EAGLE FITNESS nabízí posilovnu vybavenou špičkovými stroji značek Hammer Strength, Life Fitness Pro EliteFTS at kardiozónu, aerobní sál, sál na bojová umění, lifternu, a samozřejmě také diagnostiku a relaxaci. Rezervace termínu zde Obecná pravidla nastavení kola – Nastavení podle individuálních potřeb jezdce – Volba fixních komponentů kola podle tělesných. Vítejte na stránkách FitStudia, kde kvalitní služby a ochotný přístup vždy s úsměvem ke každému zákazníkovy je samozřejmostí. Ne, není to kachna, OPRAVDU v parku OC Letňany postavili hřiště.


Pozor, ale tady nejde o klasické dětské hřiště, kde necháváte své děti, aby si odřeli koleno. Seznam sportů: plavání Aquacentrum nabízí krytý m dlouhý bazén, tobogán, dětský bazén, vířivku. Dále je v areálu k dispozici posilovna , sauna, pára, whirpool se slanou vodou, solárium, aerobní sál a občer.


V létě již pravidelně pořádáme intenzivní kurzy plavání, kdy plaveme několik dní za sebou. V jednom týdnu se plave v pondělí, úterý a ve středu. Vynikající venkovní posilovna pro workout vystavěná za přispění Letiště Praha a MČ Praha 17. Podívejte se na přehled fitness center z této lokality.


K dispozici jsou hrazdy různých výšek, bradla, několik lavic, stalky, kladiny, balanční prvky, svislé tyče, a další prvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky