úterý 21. listopadu 2017

Automatický naviják na zahradní hadici

Hadicový naviják s klikovým navijákem. Box nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování.


V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice, se kterými je snadná manipulace.

Automatický naviják na hadici Kärcher CR 7. S praktickými úložnými systémy. Skoncujte s nebezpečným klopýtáním přes neuklizené hadice. K zahradním hadicím nabízíme náhradní díly. Podívejte se také do kategorie zahradních sprch. Vozík na zahradní hadici se zárukou vysoké stability.


Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.

Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Kvalitní nerezové pružiny zajišťují dlouhou životnost a příjemnou rychlost navíjení hadice.


Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Navijáky na zahradní hadici zase zaberou málo místo, usnadní skladování, bez toho aniž by došlo k poškození a přetrhnutí hadice. Box je vyroben z odolného plastu a je opatřen madlem. Snadné roztažení hadice a automatický navíjecí systém s mechanismem pro jemné navíjení. Nástěnný buben s automatickým navíjením zahradní hadice, určený k zavlažování rostlin na terasách, zahradách, v květinářstvích, zahradnictvích apod.


Ideální naviják na zahradu nebo do dílny a garáže, šetří místo i čas při. Zastavení v jakékoliv pozici. Součástí balení je postřikovací nástavec.


DAYE zahrunuje zahradní pistole, hadicové spojky, adaptéry, hadice, zahradní zavlažovače, ventily a další zahradní příslušenství. Použitými materiály jsou velmi odolný plast. Zahradní hadice a hadicové vozíky koupit o objednat u OBI.


Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu.

Snadná aretace hadice v jakémkoliv bodě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V katalogu nemáme podrobnější informace o automaticky navijak na zahradni hadici. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu. Profesionální samonavíjecí buben pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci s hadicí na vodu dl. Navijak môžete zabezpečiť pred ukradnutím visiacim zámkom prestrčeným otvorom istiaceho kolíka. Nyní, když je váš automatický naviják na hadice bezpečně upevněn a připojen, můžete jej používat.


Nástěnný držák na hadici automatický včetně hadice m for_q: doručení. Na naviják lze navinout až m. Hadice se v jakékoli vzdálenosti zastaví zcela automaticky ). Z velkého množství typů, rozměrů a druhů. S nově vyvinutým pružinovým systémem.


ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení ,. Tento systém převádí tlak vody na energii a tato energie je postačující pro. Naviják má silnou vnitřní pružinou z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky