pátek 24. listopadu 2017

Penzion modrá růže

Gästehaus in Modra Reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Náš penzion nabízí ubytování v centru města Uherské Hradiště se skvělou dostupností společenských akcí nejen v Uherském Hradišti, ale také v blízkém okolí Uherského Hradiště. Zajímavé lokality jako Buchlovice, Velehrad nebo Staré Město jsou pro vás proto snadno dosažitelné.


The guesthouse offers double and triple rooms and one suite. There is a restaurant with an outdoor terrace and comfortable seating. Additional services include relaxing massages, currency exchange, copier and fax service. Private parking spaces are available on site free of charge.


Vlastní kuchyňka, koupelna s pračkou. Samostatný vstup z parkoviště s předzahrádkou. It is situated in a very heart of Prague in Rytirska street, only few steps from the famous Astronomical Clock on Old Town Square, shoping streets and the best cafes, bars, clubs and restaurants in town. The most of the historic attractions are just around the corner within walking distance.


Nabízíme levné ubytování ve pokojích s kapacitou lůžek. Die Privatparkplätze an der Unterkunft nutzen Sie kostenfrei. Penzion nabízí i bezbarierové ubytování. K nejvýznamnějšm památkám patří renesanční zámek obklopený anglickým parkem, třeboňské náměstí s radniční věží, novogotická Schwarzenberská hrobka a gotický kostel Panny Marie Královny a sv. Von dem Preis und Leistungsverhältnis waren wir angenehm.


Zkušenosti ostatních návštěvníků vás jistě utvrdí, že jste si vybali. Fotografie průběžně aktualizujeme, abychom vás. V naší nabídce naleznete velmi moderní a stylově zařízené ubytování , které je vhodné pro trávení rodinné dovolené i víkendu ve dvou. Telefonická objednávková služba. Pension a restauraci provozujeme již let.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na. Cena za ubytování již od 8Kč. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace.


Svou polohou, přímo v historickém centru tohoto královského města, je předurčen jak k Vašim pracovním, tak i turistickým aktivitám. Modrá Růže je útulný rodinný penzion v centru královského města Uherské Hradiště. Restaurace Zlatá růže je restaurace rodinného typu.


V současné době se o provoz starají jeho synové Tomáš a Ladislav. Some feature a terrace or a well-equipped kitchenette, as well. Guests at the property can take advantage of a fully equipped shared kitchen. Several cycling trails start directly on the premises.


Infos und Bewertungen zu diesem Special anzeigen. Verfügbarkeit prüfen und gleich ohne Reservierungskosten buchen. Každý den podávají od - hodin polední menu. Objevte rodinný penzion Modrá růže , který se nachází v centru Uherského Hradiště.


Ubytování v hotelu Modrá Růže , Tábor vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky