středa 22. listopadu 2017

Lupina žlutá

Beleuchtung und Fahrradzubehör von Lupine. Sofort ab Lager lieferbar - kaufen! Entdecke unsere Trailrunning Welt! Alles fürs Trailrunning-Herz! Hol es dir auf Bergfreunde.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Glosbe-Wörterbuch Tschechisch-Deutsch, Online-Wörterbuch, kostenlos. Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Rostlina lupina žlutá neboli vlči bob je dekorativní trvalka zároveň i. Její původní vlastí je středomořská část jižní Evropy.


Rychle se rozrůstá a kvete do výšky až 80cm. Vlčí bob je jednoletá velkosemenná rostlina. Kůlový Kořen proniká do značné hloubky. Vyznačuje se větším množstvím post.


Můžeme ji najít v tmavších lesech nebo podél cest. Jedná se o statnou trvalku. Krásně kvete, proto se hodí hlavně jako dekorace do zahrad. Dosahuje výšky až kolem cm. Mimo zahrady jí můžeme najít v tmavších lesích nebo podel cest.


Alternativním českým názvem je vlčí bob. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Pokud odstraníme včas odkvetlá květenství, rozkvete se ještě jednou koncem léta. Lupina kvete v první polovině června. Example sentences with lupina , translation memory. Zajímavosti ze světa rostlin.


Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality. Pevné listy dělají parádu po celé léto.


Lupiny jsou skvělé, zcela nenáročné a mrazuvzdorné trvalky. Dodáváme prostokořenné sazenice. Plodiny: bob polní, hrách polní, lupina bílá, lupina žlutá , lupina úzkolistá.


Ne všechny lupiny žluté jsou vhodné pro zařazení do osevního sledu jako meziplodiny, protože jsou citlivé na zkracující se foto-periodu! Lupinus luteus, sárga csillagfürt. Je citlivá Je citlivá na obsah vápna v půdě a vyhovuje ji pH – 6. Zatím je lupina téměř neznámým pojmem, ale již v blízkém časovém horizontu doplní sortiment luštěnin. Půdy lehké s neutrální reakcí. Plodem je pukavý lusk, který obsahuje semena.


Semena lupiny obsahují cca proteinů, tuků, sacharidů, vlákniny a minerálů. I když tehdy ještě lupina aneb vlčí bob zdaleka nedosahovala tolika barevných odstínů jako dnes. Významná luskovina vhodná pro pěstování ve středních a vyšších polohách na lehkých a středně těžkých půdách.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky