čtvrtek 24. května 2018

Jahodárna dolní pěna

Zítra (úterý 2.) máme pro Vás připravenou část plantáže, která je plná takto velkých a úžasně sladkých jahod. Můžete také vyzkoušet armádu doprovodných produktů z naší produkce. Informace na záznamníku tel. Pokud jahodárna umožňuje sběr do vlastních nádob, nezapomeňte si je nechat při vstupu zvážit, jinak za ně budete muset platit.


Přijedete a je vše zamluveno!

Adresa : Do navigace si dejte „Chvalkovice na Hané 18 Ivanovice na Hané“ – je to dům naproti sjezdu na parkoviště. Pěstování a prodej jahod. Nabídka poradenství pro pěstitele.


Zdeněk Jakubčík (Šakvice) 13km. Hlavní činností je pěstování zeleniny, raných brambor a jahod. Dolní Pěna ) Dolní Pěna. Jahody budou dostupné kolem 10.


Bližší informace zatím nemám k dispozici.

Každá jahodárna má svůj vlastní provozní řá je tedy vhodné seznámit se s pravidly sběru ještě před odjezdem na pole. Důležité je sledovat aktuální termíny, neboť ty se mohou měnit v závislosti na počasí nebo na množství dostupných jahod. Najdete nás na odbočce z návsi mezi kostelíkem a hospodou u čp. Po – Ne (mimo So – kdy je zavřeno) – hod.


Najděte obchod s potravinami ve měste Jindrichuv Hradec. Jihočeská lokálka, Sedelská kvalita. VELKÝ RÁDCE: Jak koupit maso? Alexander Novák (Přelouč) 2km. Pokud chcete ušetřit a nasbírat si skutečně kvalitní, chutné a české jahody, zkuste samosběr.


Víte, co trháte, a ušetříte i více než polovinu! Měsíc červen je plný červeného sladkého pokušení. Milují je děti i dospělí. Nová jahodárna informuje o dozrávání jahod a časech samosběru na facebooku Cafe Spago. Ostatní obchod s potravinami ve měste Jindrichuv Hradec.


Chcete, aby vaše společnost byla nahoře v seznamu automobilových společností ve měste Obchod S Potravinami? První jahody by mohly být k prodeji o víkendu. Prodej jahod začne nejdříve začátkem června.

Samosběr odstartuje nejdříve 5. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Přelom května a června není jen ve znamení nastupujících letních teplot, ale na své si v tomto období příjdou také milovníci jahod. Kilogram čerstvých jahod si nasbíráte za korun.


Od Horního Žďáru se k nám vůbec nedostanete, příjezd na jahodárnu je pouze od Horní Pěny, kde je sice dopravní značka slepá ulice, ale k nám se dostanete,“ uvedl majitel jahodiště Petr Nouza. Receptura je jednoduchá a ekonomická - není potřeba vynakládat peníze na cukr nebo jeho náhražky. Takto připravená bobule zachovávají svou chuť a. Dnes budu popisovat, jak si vyrobit cukrovinkový stroj doma. Dobrý den, drahá čtenáři! V designu není nic složitého, vše je jednoduché.


Mirka Adamkova Stepankova‎‏ موجودة على فيسبوك.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky