úterý 22. května 2018

Prodej trávníku

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Sníte o krásném zeleném trávníku ? Splňte si Váš sen u nás!


Vše od přípravy terénu po pravidelnou údržbu.

Po vyrovnání terénu a dokončení předseťové úpravy, dochází k samotnému zapravení osiva do půdy a jeho lehkého udusání. U hodně velkých ploch se obvykle jedná o 1-dny. Můžeme je použít i jako náhrada trávníku na stinných i slunných místech. Při výsadbě trvalek platí obecné pravidlo : vysazujeme do odplevelené půdy Zbavíme půdu především vytrvalých plevelů - bršlice kozí noha, pýr plazivý, svlačec rolní.


Trávník jo možné pokládat chvíli po začátku vegetace až do konce vegetačního období trávníku. Obecně jde o období duben–listopad. Nejvhodnější jsou jarní a podzimní měsíce, v létě je nutné počítat s větším množstvím zálivky.

Před započetím renovace trávníku je rozhodně vhodné posoudit stávající trávníkovou plochu, zda je s ohledem na vegetační vrstvu (poměr zeminy a písku) nebo druhové složení trávníku ( poměr trávníkových rostlin a jednoděložných a dvouděložných plevelů) renovace reálná a následující vložené finanční náklady včetně času nepřevýší založení trávníku nového. Cena travních koberců se odvíjí od ceny materiálu včetně pokládky. Z trávníku vypěstovaného specializovanou. Výsev provádíme na jaře (doporučený termín - duben až začátek května) nebo koncem léta ( doporučený termín - konec srpna až září ). Prodej Domy na klíč Kroměříž. Zakladač trávníku STB Rotavátor - zakladač trávníku provádí tři operace na jeden přejezd.


Všestranný , víceučelový rotavátor STB je určen pro dokonalou přípravu země. Pokládka trávníku svépomocí. Chcete-li si položit trávník sami, je třeba mít předem připravený terén. Poradíme vám, jak terén připravit nebo vám ho s použitím naší mechanizace na přání připravíme. Minimální objednané množství je 1m².


Kvalitní osivo je základem zdravého, sytě zeleného a hustého trávníku. Pečlivá a správná volba směsi se vyplatí, ať už zakládáte svůj první trávník, renovujete současný, nebo chcete stávající nevyhovující vyměnit za zcela nový. Najdete zde zemní stroje, lesní stroje, stroje na údržbu trávníku i na úklid listí a sněhu. Nabízím široké spektrum strojů a příslušenství jako jsou štípačky na dřevo , bagry a podkopy , sekačky, dumpery , vývozky, drapáky i ramena za traktor.


Tímto typem trávníku Royal Grass rozšiřuje sortiment cenově dostupných umělých trávníků, aniž by byla dotčena kvalita, pro kterou je značka Royal Grass známá.

Royal Grass SENSE Royal Grass Sense je hustý a dokonale vypadající trávník a také novou inovací v oblasti umělých trávníků. Trávníkové koberce AGRO jsou ideálním řešením pro Vaši zahradu, park, fotbalové a sportovní hřiště. Trávníkové plochy mohou mít různé využití. Travní koberce se vyznačují vysokou kvalitou a. Dříve převládala hospodářská funkce a trávníkové plochy měly povahu přirozených lučních porostů, které se kosily - ročně. Značková travní osiva a travní směsi pro všechny typy trávníku od okrasného trávníku, přes sportovní trávník, až po osivo pro kopretinovou louku.


Objednávku kobercového trávníku doporučujeme uskutečnit 2-dny před expedicí. Nejen většina majitelů trávníků, ale zároveň i většina zahradníků či zahradních firem, bohužel neví, že jednou z nejdůležitějších faktorů krásného a zdravého trávníku je jeho správné sečení. Agrostis – kvalitní travní osivo.


Již více jak let se specializujeme na tvorbu profi travních směsí pro okrasné, rekreační a hřišťové účely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky