středa 23. května 2018

Plastová nádoba na dešťovou vodu

Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku. Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu.


Plastová nádoba na dešťovou vodu o objemu 2litrů.

Přeprava pouze PPL nadrozměr. Kohoutek plastový k nádobě na dešťovou vodu ITAPPlastový kohoutek pro připojení k nádobě na dešťovou vodu Amfora 3L, nebo 2L. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Využijte dešťovou vodu zdarma k zavlažování zahrady.


Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.

Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody. Pokud chceme dešťovou vodu využívat dlouhodoběji, například pro splachování toalet, zalévání, mytí, je nutno prostor nádrže zvětšit o objem, který bude v nádrži průběžně k využívání. Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny.


Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Tato plastová nádoba na vodu je určena k umístění k okapům, kde zachytí dešťovou vodu a tu pak můžete využít například na zalévání zahrádky. Sud se nesmí použít v mrazu, na.


A to jsou jen některé z možností, které Vám plastová nádrž na dešťovou vodu otevírá. Jímejte dešťovou vodu a nenechejte si ze střechy odtékat tisíce korun ročně. Rádi užitkujete při pěstování rostlin dešťovou vodu a chcete, aby nádoba na vodu zdobila Vaši zahradu, pak zde máme nabídku okrasných nádob na dešťovou vodu. Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu, který dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Díky sudům lze využít dešťovou užitkovou vodu např.


Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. Dále dešťovou vodu využijete na úklid a jiné čištění. Jak je třeba dešťovou vodu upravit a jak ji v nádržích skladovat. V případě, že budete dešťovou vodu využívat v domácnosti, neměla by teplota skladované vody překročit °C.


U vyšší teploty hrozí množení bakterií a kažení vody. Ideálně je proto dobré nádrže na dešťovou vodu skladovat pod zemí (zakopané), kdy vám půda požadovanou teplotu zajistí.

Tvar “ponorky” není náhodný, ale je výsledkem dlouholetého vývoje. Spojuje odolnost hydrogeologickým podmínkám a jednoduchost instalace. Umístění nádrže na dešťovou vodu pod terén nevyžaduje nákladné betonování.


Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná. Jsou vhodné do míst poblíž příjezdových cest a komunikací. Slouží k uchování dešťové vody napříkl. Uložení nádrže na dešťovou vodu. Na dno výkopu sa vykoná zhutnený štrkový podsyp o hrúbke min.


Po inštalácii nádrže na vo. Naše nabídka se neomezuje jen na samotné nádrže na dešťovou vodu , nabízíme i nádrže v sadě s dalším příslušenstvím, jako jsou čerpadla, kryty a víka (volitelně v provedení umožňujícím chůzi nebo přejíždění automobily a také uzamykatelná provedení pro bezpečnost dětí), teleskopické segmenty a břitová těsnění. Zahradní nádoba na dešťovou vodu Top-Tank je ideálním řešením pro ty z Vás, kteří chtějí. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu.


Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací. A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Kvalitní nádoba na dešťovou vodu určená k okapovým rýnám.


Nový design této nádoby. Nádoba má dva otvory pro výpust vody (kohoutek, hadice). Součástí výrobku je praktický poklop - víko, na které je možné umístit okrasné květiny.


Je tak zajištěna její dlouhá životnost a barevná stálost. Každý z nově postavených domů by měl mít nádrž na dešťovou vodu. Instalace plastové nádrže na dešťovou vodu do země je velmi jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky