úterý 22. května 2018

Sekačky na trávu stiga

Produkte von mehr als 5Marken zu fairen Preisen im Contorion Online Shop. So geht Beschaffung einfach und günstig, mit dem Werkzeug-Onlineshop für Gewerbekunden. Jetzt Sortiment ansehen und sparen.


Atlas, Festool, Bosch u. Ten nejtradičnější způsob sečení trávníku. Sortiment sekaček na trávu STIGA je určený těm, kteří si zakládají na správné péči o trávník. Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu , řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i. Sběrné koše, mulčovače, boční nebo zadní výhoz – nabídneme vám přesně takové řešení, které pro svou zahradu potřebujete. Elektrické sekačky na trávu STIGA jsou ideální pro ty, kdo chtějí o trávník pečovat s lehkým a kompaktním nářadím, které se snadno používá. Akumulátorové sekačky na trávu jsou stejně výkonné jako ty benzínové – rozhodně nijak nezaostávají.


Rozdíl je v tom, že o trávník bude pečovat produkt šetrný k životnímu prostředí, který nemá kabely, nepotřebuje benzín, nekouří, není tak hlučný ani tolik nevibruje a vystačí si s minimální údržbou. Sekačky na trávu Stiga na Alza. Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Benzínová sekačka na trávu s pojezdem. Ruční sekačka na trávu Stiga SCM 2R je ideální pomocník pro menší zahrady nebo nově založené trávníky.


Trávu neseká, ale seřezává mezi dvěma ostřími. Lze ji doplnit přídavným sběracím košem. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.


V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Moderní sekačka s mnohostranným využitím, robustní konstrukcí a možností výhozu trávy do strany.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pracujeme na propojení e-shopu s účetním systémem POHODA. Do té doby jsou skladové zásoby orientační. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízí se benzínové sekačky, elektrické sekačky, ale také například robotické sekačky.


Jestli se vám značka Stiga nezamlouvá, zaměřte se na úplně jiné sekačky. Alles für Ihr Projekt: Mehr als 110. Geschäftskunden vertrauen bereits auf Contorion. Erledigen Sie Ihren Einkauf vollständig, günstig und zügig bei einem einzigen Händler!


Super-Angebote für S Tiga hier im Preisvergleich bei Preis. Kaufe Stiga im Preisvergleich bei idealo. Naše firma je autorizovaným prodejcem-servisem zahradní a komunální techniky John Deere, Honda, Seco GROUP(Agrostroj Jičín), Stiga , Vari a dalších firem , mezi které patří zahradní technika ( sekačky na trávu , motorové sekačky , zahradní traktory, ridery, křovinořezy, plotostřihy, fukary, vyžínače ), elektrocentrály, čerpadla, pás.


Vyberte si u nás z pestré nabídky a dopřejte tak Vašemu trávníku tu nejlepší péči a dokonalý vzhled. Vybírat můžete sekačky na trávu benzínové, elektrické, akumulátorové, vřetenové, ale i bubnové. Na rozdíl od elektrických nejsou omezeny délkou přívodní šňůry. Pojďme se podívat, které to jsou a jak správně vybrat. Hodnocení produktu:.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Originální sekačky Honda se od běžných sekaček skutečně odlišují celou řadou nových technických řešení, které jinde nenajdete. Níže uvedené informace vám usnadní se orientovat v nabídce sekaček a pomohou Vám s výběrem té pravé, té nejlepší. Pětiletá záruka je pro všechny sekačky Honda již samozřejmostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky