pondělí 28. května 2018

Hranice bazén

Letní koupaliště otevřeno od 3. K dispozici dětský plavecký bazén délka m, hloubka - m. Na hranické plovárně si každý najde to své. V bazénové hale na vás čeká 25metrový bazén se čtyřmi plaveckými drahami a relaxační bazén s atrakcemi. Moderní aquapark nabízí kromě koupání i mnoho dalších atrakcí: divoká řeka, houpací bazén, masážní lavice, vzdušná lehátka, vodní masážní trysky aj.


Kč na pořízení nového hydraulického vyprošťovacího zařízení pro JSDH Hranice.

Součástí hotelu je i nově zbudované wellness centrum, ve kterém můžete načerpat síly a odpočinout si od každodenního shonu nejen. Město Hranice chce i letos ocenit významné hranické osobnosti Cenou města Hranic. Návštěvník je povinen opustit bazén minut před ukončením provozní doby. Hotels und Unterkünfte - Aquapark Hranice.


Buchen Sie Ihr Hotel online für die besten Preise. Keine extra Gebühren, zahlen Sie direkt im Hotel. Nechybí zde divoká řeka, houpací bazén, masážní lavice, vzdušná lehátka nebo vodní masážní trysky.


Vyzkoušet můžete stometrový tobogán, whirpool či parní kabinku.

K odpočinku vybízí třeba mokrý bar. Pro menší příchozí je určen dětský bazén o rozměrech 10xm. Nachází se v blízkosti řeky Bečvy a fotbalového stadionu.


Skládá se z krytého areálu s celoročním provozem a letního venkovního koupaliště. Konstrukce sestává z osmi hlavních a dvou štítových spojitých obloukových nosníků s vnitřním kloubem. Osová rozteč nosníků je m. Restaurace Stará střelnice Hranice (denně od hod) Knihkupectví EZOP, Masarykovo nám. Krytý bazén se nachází v Karviné – Hranicích a je otevřen celoročně.


V areálu jsou dva bazény –pětadvacetimetrový bazén s osmi drahami a dětský bazén. Bazény jsou svými rozměry i teplotami ideální pro plavání lidí všech věkových skupin a plaveckých dovedností – od jednoho roku až po závodní plavání. Zabýváme se prodejem, servisem a půjčovnou zahradního vybavení, v nabídce najdete komunální a zvedací techniku, malotraktory, sekačky, pily. Výukový bazén má délku metrů a hloubku až metru.


Bazén pro děti do let má vodní hřib, chrliče a dětskou skluzavku. Relaxační bazén má masážních lehátek, vodní clonu, chrliče a dvoje masážní trysky. ODBĚRY VZORKŮ Z JEDNOTLIVÝCH BAZÉNŮ 4. Děti, které si netroufnou do hloubky, ocení dětský bazén , ty odvážnější stráví nejspíš většinu času na tobogánu.


V zimním období se můžete přijít nahřát do sauny či páry, které se v komplexu také ukrývají.

PLOVÁRNA Hranice i areál letního koupaliště se nachází na jihozápadním okraji města Hranice, nedaleko Lázní Teplice nad Bečvou, ulice Žáčkova č. Konec školního roku a začátek prázdnin přijďte oslavit na bazén ! Plovárna byla otevřena 17. Každý školák, který dne 29. Jde o bazén s teplou slanou vodou, kde jsou reproduktory umístěné nad i pod vodou. Hudbu je možné si vychutnat i ve zvláštním chrámu tekoucího zvuku, jehož kupole je oživena 360stupňovou projekcí snových krajin z barevného světla. Kvalitní prodejci bazénů Hranice se registrují na Stavdum.


Tam odpoví i na vaši poptávku. Vy si pak vyberete z nabídek toho dodavatele pro bazény Hranice. Návštěvníkům nenabízí pouze velký plavecký bazén , ale také adrenalinový tobogán, divokou řeku, masážní trysky, sauny a jiné relaxační aktivity.


Právě díky vybavenosti areálu tento aquapark vyhledávají nejen místní, ale také. Krytý plavecký bazén v Hranicích nabízí kromě koupání i mnoho dalších atrakcí. Hranice - Happy Star - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v. Hodiny plavání jsou vedeny zkušenými lektory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky