úterý 22. května 2018

Plastový sud 60l

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Kaufe 60l im Preisvergleich bei idealo. Plastový sud L Pojme až litrů tekutiny či potravin. Díky UN homologaci v něm můžete skladovat téměř cokoli -užitkovou i pitnou vodu, potraviny i nebezpečné látky.


Tvar suda slúži pre efektívne paletizáciu. Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami – vyhlásenie o zhode. UN certifikát podľa predpisov ADR, RI IMDG-Code.


Prodáme tento plastový sud 60l s odnímatelným víkem a pákovým uzávěrem pro přepravu a skladování sypkých, kusových a pastovitých hmot, stohovatelný.

Schau Dir Angebote von L auf eBay an. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s potravinami a krmovinami. Sudy mají UN homologaci – UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Skladování nebezpečných látek a potravin.


VÝŠKA (mm) - 400x6MATERIÁL - PE HMOTNOSŤ (kg) - č. Sťahovací kruh je pozinkovaný. Coveris plastový sud se sponou l. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sud modrý UH s vekom L. Použitie: na dažďovú vodu. Imitácia dreva, objem 120l. Podstavec pod sud na vodu 1l.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Velký plastový sud na dešťovou vodu. Vhodný pro umístění pod. Objem sud u je 2litrů. Priemer 700mm, výška 860mm.


Plastové sudy se zátkami vhodné pro přepravu nebezpečných látek kapalných.

Velice dobré provedení hranatého tvaru pro lepší umístění na paletu. Dripper V(VD-02T) plastový. Univerzální sudová havarijní souprava HS298. Havarijní soupravy v sudech vhodné pro velké průmyslové provozy a závody, chemické provozy, dopravní a strojírenské dílny, čerpací stanice, sklady pohonn. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Výška sudu cca 41cm, priemer otvoru cca 25cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky