čtvrtek 31. května 2018

Zastřešení kulatého bazénu

Vsaďte na zastřešení kulatého bazénu. Ano, i toto patří mezi hlavní součást našeho sortimentu. Naše výroba se zaměřuje na konstrukce, které budou vyhovovat plastovým bazénům různých velikostí, ale i typů. Víceúčelové zastřešení lze využít pro příjemná posezení na vaší zahradě a mnoho dalších příležitostí.


Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů.

Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému. V základním provedení je zastřešení typu AZURE vybaveno pochozí pojezdovou dráhou AZURE 1 odstupňovanou pro jednosměrné posouvání segmentů. Pro nosnou konstrukci používáme lehký a přitom dostatečně nosný hliník, na krycí materiály pak polykarbonátové desky. Zastřešeni kulatého bazénu je plně funkční a má mnoho výhod. Díky tomu kryt snadno odklopí i vaše manželka.


Zdravím, řešil jsem také zastřešení bazénu. Jsem chtěl ušetřit a sehnal jsem z Polska.

Ikdyž jsem se snažil následné neduhy, co po půl roce nastaly svépomocí opravit. Tak jsem neuspěl a vzdal jsem to. Sháněl jsem firmu, co by mi konstrukci opravila, ale nakonec jsem koupil novou od Ekoplastu. Starou si odemě vzali a dalo se s nimi skvěle domluvit. Foliové a textilní zastřešení.


Tato zastřešení bazénu jsou určena pro nadzemní bazény stojící na povrchu nebo. Bazén je určitě splněným snem mnohých lidí. Libovolně velká a tvarovaná vodní plocha, v níž si lze užívat nekonečných hrátek a příjemné relaxace.


Ochráníte Vaše děti a domácí mazlíčky před možným úrazem. Díky zastřešení bazénu efektivně využijete sluneční energii při ohřevu vody. Zároveň si budete moci užívat příjemného a bezpečného koupání.


Sezónní zastřešení kruhového bazénu. Průměr zastřešení 4cm. Hliníková konstrukce potažená kvalitní fólií. Jednoduchá manipulace, 1 otevření.

Máte doma kruhový bazén a ptáte se, zda ho jde zastřešit? Zřejmě již svůj kruhový nadzemní. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Nadzemní bazény se relativně snadno udržují a drobné poškození lze opravit s pomocí.


Pokud milujete koupání, zastřešení bazénu vám prodlouží koupací sezónu o několik měsíců. Zabráníte znečištění mechanickými nečistotami (listí, prach, hmyz….). Zelenou mají speciální solární plachy natažené přes vodní hladinu. Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda existuje nějaký způsob zastřešení či zakrytí kulatého bazénu o průměru 6m. Koupili jsme si zastřešení Azuro.


Extra ploché zastřešení bazénu s maximálním důrazem na design. Pro ty, kdo dávají přednost dokonalému sladění zastřešeného bazénu s jejich do posledního detailu vyladěnou zahradou. Funkční zastřešení bazénu x metru. Polykarbonát, barva tyrkysová, oblouky, drobné poškození od krup, pořizovací cena 130.


Lamelové zakrytí bazénu Lamelové zakrytí bazénů, neboli bazénová roleta je určena k ochraně obsahu bazénů proti vnikání nečistot, pádu zvířat, úniku tepla (snížení spotřeby energie potřebné k ohřevu vody) a k zajištění prodloužení sezóny koupání u venkovních bazénů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky