úterý 29. května 2018

Plechové obaly na květináče

JavaScript seems to be disabled in your browser. Hodí se na terasu, balkón, ke vstupním dveřím, všude napříč zahrádkou. Nabízíme originální a krásný design, různé barvy i velikosti. Vše máme skladem za příznivé ceny.


Oblíbené plechové květináče a obaly jsou stále ve velké oblibě. Plechové a keramické obaly objednejte na kvetinace-levne.

Praktický plechový květináč je zárukou nadčasového designu, vyniká hezkým vzhledem a vysokou výdrží. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek. Kovový stojan na květiny s nápisem Vintage Garden. Stojan je velice povedenou imitací umyvadla s retro kohoutkem na vodu.


Materiál: kov Barva: bílá s patinou Rozměr:výška. V naší nabídce můžete najít velké množství obalů všech možných materiálů, stylů, velikostí a barev. Přemýšlíte, jak dodat Vašim květinám ten správný šmrnc?

Vhodné jak do zahrady tak i na okno nebo do bytu. Obaly na květináče růzdné velikosti,tvary a motivy. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich. Nejprve si do květináče pomocí květinového substrátu , zasaďte květinu.


Barevné obaly na květináče jsou perfektním doplňkem pro váš byt. Najdete u nás například největší výběr obalů na květináče pro orchideje. Plastové obaly na květináče dodáváme v různých tvarech. Keramické květináče a truhlíky, květináče z betonu. Zahradní doplňky v nabídce edekor.


Potřebujeme clonit pohledy zvenčí, vytvořit jednotné zelené pozadí pro barevné výsadby, nízký zelený lem či naopak rozehrát několikametrovou plejádu květů v jedné či více barvách? Potom jsou tady živé ploty se všemi svými nespornými klady. Krásné květináče do vašeho domova. Nabízíme květináče určené do bytu a interiéru, tak i květináče venkovní určené do zahrady.


Obaly budeme používat v mateřské škole na pastelky, fixy, nůžky apod. Zaujaly mě veselé teplé barvy. Kvalita provedení na ! Představujeme originální plechové květináče s uchy, které vynikají svou praktičností, lze je jednoduše kamkoliv přemístit.


Pokud ale nemáte zahradu, nemusíte zoufat, její iluzi vyčarujete i na balkóně.

A ti šťastnější na větší terase. Květiny zasazené v květináčích vám pak často dají zapomenout, že skutečnou zahradu nemáte. Chystáte se na balkón nebo terasu zasadit květiny nebo malé keře? Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Provence, oboustranný , 1x vysový stříbrný plechový, 1x růžový s hyacintem, 1x vánoční.


Všechny kvetináčky jsou min. Cena za celou sadu 250kč. Možnost prodej i jednotlivých ks. Dekorativní obaly na květiny.


Přírodní i glazovaná keramika, magnezitová keramika, dekorativní betonové květináče a nádoby na květiny v nabídce edekor. Obaly ,koše, květináče , kvetinarstvielan. Jaké květináče jsou nejlepší na zahradu, jaké do bytu, na balkón a další praktické informace si přečtěte na této stránce.


Květináč dekorační 15cm závěsný plech mix barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky