čtvrtek 24. května 2018

Lavička kovová

Hotel Lav Vukovar in Vukovar reservieren. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Schnell und einfach zu nutzen.

Zahradní lavička kovová antik. Relaxujte v kráse přírody s naší lavičkou v antik stylu. L avička je vyrobena z robustní oceli a je proto ideální pro venkovní použití.


Hawaj Kovová zahradní lavička Rose. Parková lavička Queen Single s opěradlem a područkami. Litinová venkovní lavička Schönbrunn 3P. Vybírejte z 1produktů v kategorii zahradní lavice. Hodnotenie produktu:.


Ocelová konstrukce o průměru trubek × mm.

Nosnost až 2kg při váze lavice 1kg. Cena bez DPH: 1EUR Cena s DPH: 216. Nabízíme kovové lavičky do parku s možností kotvení k podloží a řadu odstínů prken. Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov. Fošny jsou smrkové 150x5xcm.


Barva fošen na přání - viz vzorník níže. Vysokokvalitná a praktická lavička vyrobená z pozinkovanej ocele, s kombináciou glazúrovaného masívu a bezpečnostným systémom uchytenia, chráneným pred krádežou. Systém uchytenia lavičky zabetónovaním do zeme (odporúčané betónovanie 6mm). Kovová lavička, nová, žárové zinkování proti korozi, barva antracitově černá. Rozměry sedací plochy 120xcm.


Velice oblíbená parková lavička. Zesílený sedák i opěradlo o tloušťce prken mm. Vyhovíme každému zákazníkovi. Ať už chcete tradiční lavičku typu Alex nebo moderní, jako je kovová lavička Zenon, vyberete si u nás. Lavice se vyznačují také výbornou stabilitou, pevností všech spojů a pečlivým zpracováním a jsou odolné vůči počasí i útokům vandalů.


Můžeme se díky ní ponořit do příběhu v knížce či družného rozhovoru s milým člověkem, protože v její společnosti plyne čas pomaleji než ve zbytku světa. Lavice Kovová Drevená záhradná lavička Kovová zo smrekového dreva a kovu s predĺžením pre zabetónovanie. Lavička kovová Smargd 1800.


Lavica je kvalitne spracovaná-ručne,.

Díky masivní pozinkované konstrukci s možností přišroubování k podloží a plastovým prknům z recyklátu je lavička zcela bezúdržbová a skvěl. SILVIA designová lavička s opěradlem je vhodná do zahra parků, nákupních center a také se velmi hodí do moderních prostor nohy lavičky. Záhradná lavička OPOLANY Skladom. Kč Kruhová kovová lavička kolem stromu. Detail produktu Do obchodu.


Veľmi stabilná a odolná lavička ako do parkov, tak aj záhrad. Sedacia a oporná plocha je osadená drevenými hranolmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky