středa 23. května 2018

Druhy pizzy

Kreditkarte, Klarna oder PayPal! Dnes známá podoba pizzy pochází z Italské Neapole, avšak její předchůdci pochází z Řecka (hlavními ingrediencemi byly sýr a olivy) a Egypta. Různé druhy pizzy V naší nabídce pizzy vám můžeme nabídnout pizzu různých druhů a to ve dvou velikostech.


This feature is not available right now. Všechny druhy pizzy si lze objednat i na smetanovém základě! Vyzkoušejte naše nové druhy pizzy obohacené chutí čedaru.

Nejběžnější druhy pizzy Výhodou pizzy je možnost přidat si na těsto přísady podle vlastní chuti, takže existují stovky variant. Přece jen však existuje několik základních a nejrozšířenějších druhů. Máme pro Vás širokou nabídku výborných jídel i pizz, které si můžete objednat online, v pohodlí Vašich domovů. Ristorante Poccolissima (italsky nejmenší) je nová kvalita mini pizzy na trhu. Vegan pizza 35cm Nově u nás můžete zakoupit druhy veganské pizzy s kvalitním veganským sýrem a to: Vegan Klasik, Vegan Hawaii a Vegan Pikant a nebo nám zavolejte a poskládejte si svojí Vegan pizzu podle sebe.


Mozzarella a olivy se vkládají na celou plochu těsta. Recept na domácí pizzu obohatí Váš jídelníček třeba o pizzu z listového těsta nebo pravou italskou pizzu. Pizzy se smetanovým základem Kuřecí 149.


Recept Pravá italská pizza pro každého jeho autor skryl.

Pizza patří pravidelně na náš stůl. Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů. Návštěva Ristorante Nautico je skvělou volbou pro milovníky italské kuchyně. Nabízíme různé druhy těstovin, výtečné pizzy a. Margherita (tomat, eidam) 2. Nonno (halta, eidam, sušená šunka) 3. Salami (tomat, eidam, salám) 5. Slaninová (tomat, eidam, slanina, cibule) 6. Sindibád (tomat, eidam, maso kebab, chilli) 7. Zabrousíme i do historie.


V naší nabídce naleznete především Itálií inspirovaná jídla jako pizzy , různé druhy salátů, těstovin a gnocchi. Na požádání vám rádi připravíme. Další nabídkou pizzerie jsou vybrané pizzy či těstoviny s sebou za cenu 1Kč. Připravujeme různé druhy pizzy.


Přišli jsme vám nabídnout naši báječnou prvotřídní pizzu. Dva druhy pizzy na jedné? Krabice: účtovaná ke každé celé pizze ssebou: 1-Přísady: Chcete si na svou oblíbenou pizzu něco přidat?


Vpravo v menu si vyberte o jaký druh základu máte zájem.

Domácí pizza a pasta a italské dezerty. Pro přípravu jídel používáme jen pravé italské a čerstvé suroviny prvotřídní kvality. Prožitek z jídla umocní rekonstruovaný interiér restaurace, díky baru, který je situován ve tvaru lodi, jejíž dominantou je kamenná pec na přípravu té nejlepší pizzy dle italských receptur. Na rozvozu jídla a pizzy nově přijímáme elektronické stravenkové karty i všechny druhy platebních karet. Při objednávání uvěďte způsob platby.


Platí na osobní odběr i na rozvoz. V příjemném interiéru naší pizzerie a bistra můžete ochutnat oblíbené druhy pizzy , lahodné burgery, netradiční zeleninové saláty, domácí hovězí guláš a polévky dle denní nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky