úterý 22. května 2018

Semínka goji

Nur solange der Vorrat reicht! Angebote für diese Saison! Stärken das Immunsystem. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Rostlina patří do čeledi lilkovitých, kam zařazujeme také brambory, papriku, tabák či jedovaté byliny obsahující tropanové alkaloidy. Ideální teplotou ke klíčení je - stupňů.

Semínka vysejte na substrát a jen lehce je zatlačte. Klíčení probíhá nepravidelně za - týdnů. Je to způsobeno specifickým klimatem porůří Himalájí a dostakem kvalitní úrodné půdy. Tento keř - kustovnice čínská - roste v mnoha oblastech světa, ale nejlépe se mu daří právě v úrodných čínských podhůřích. Byliny na hubnutí, játra, ledviny, žaludek, odvodnění, vysoký krevní tlak, prostatu, trávení a celý organismus.


Kustovnice je považována za rostlinu mlád a plody této rostliny se označují za „superpotravinu“. Zdravá výživa, doplňky a superpotraviny. Bestelle hochwertige Wasserfilter.


Wir bieten auch Wasseranalysen.

Für eine gesunde Ernährung. Zum Trocknen von Obst und Gemüse. Gesundes Gemüse aus dem Meer. Goji - kustovnice čínská. Spirulina und Chlorella bestellen.


Geräte für die Gesundheit kaufen. Nahrung pflanzlicher Herkunft. Kolloidales Silber, Gold und Zink. Vyzkoušejte je ve své stravě u Vy! Objednat si ho můžete na tomto odkazu.


Díky hydrofilním vlastnostem tvoří chia semínka při kontaktu s tekutinou gel. Pro svůj výjimečný obsah výživných látek se staly nejpoužívanějším a nejprospěšnějším plodem pro lidské zdraví. Před výsevem doporučujeme semena stratifikovat po dobu dní. Semena vyséváme jemně na substrát, potřebují teplotu - stupňů. Chia semínko jsou lehce stravitelná.


Substrát s pH - 6. U nás se často goji říká i goja, semínka goji , goja berry, nebo goja kustovnice čínská, každopádně se pořád jedná o stejné ovoce. V posledních letech se v rámci zdravé výživy dostávají do popředí zájmu semínka čia.

Jedná se o drobná semínka šalvěje hispánské (salvia hispanica). Tento super drink můžeme pít před fyzickým výkonem, během výkonu a po výkonu. Stovky druhů semen a různých odrůd cibulovin. Vše skladem, odesíláme nejpozději zítra.


Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí (Lycium barbarum) a blízce příbuzné kustovnice čínské (L. chinense). Kustovnice jsou opadavé keře s jednoduchými střídavými listy a pravidelnými purpurovými květy, řazené do čeledi lilkovité a pocházející z Asie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky