pátek 6. března 2015

Altán nůžkový

Zahradní altán nůžkový 3xm All in One. Náhradní díly konstrukce můžete zdarma získat během prvních dvou let z 5leté prodloužené záruky. Platba kurýrovi při přebírání zboží.


Nůžkové zahradní párty stany nabízíme v mnoha barevných variantách a velikostech. Vyberte si u nás svůj nůžkový stan.

Kvalitní provedení a rychlé. Rozměry 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x5m a 3x6m. Chcete nový altán pro trávení volných chvil s rodinou a přáteli? Skládací altán: Víceúčelovost a snadná montáž Jestliže tedy hledáte nějaký víceúčelový přístřešek , plachtový skládací altán je skvělou volbou. Můžete jej rozložit pouze při určitých příležitostech, nebo naopak postavit vždy tam, kde právě potřebujete.


Jeho praktičnosti, využitelnost, snadná údržba Vás přesvědčí o tom, že jste si vybrali správně. Jen je třeba při koupi levného zboží počítat s tím, že se o altán musím lépe starat.

Nůžkový zahradní altán značky BRIMO si zamilujete. Nenechávat ho za bouřky venku a podobně. Většinou stačí srolovat plachtu. Vítejte na webu stany-nůžkové. Naše společnost vznikla dne 15.


Zabýváme se prodejem party stanů, nůžkových stanů a altánů s. Domácí altán vhodný pro běžné použití doma v zahradě, při grilování a posezení s rodinou a přáteli. Skládací altán s klasickým výsuvným mechanismem, který díky menším rozměrům ve složeném stavu umožňuje přepravu do místa potřeby. Svrchní materiál střechy 420D Oxford je ošetřen zátěrem proti průtoku od dešťě. Výborná kvalita zpracování a perfektní. I proto jsou párty stany oblíbenou součástí většiny zahra zvláště v případech, kdy chcete vyzrát nad nepříznivým počasím.


Díky nůžkovému mechanizmu je velice rychle rozložený i složený bez potřeby nářadí, šroubů apod. Konstrukce vyrobena z profilového materiálu, který obstojí 3x lépe nárazovému větru, než levnější trubkové provedení. Rám je vyroben z kovových profilů opatřených kvalitní práškovou barvou. Profily jsou sestaveny z odolných upevňovacích prvků.


Altán na zahradě je prima.

Přístřešek, který vás ochrání před žhnoucím sluncem. Kryté posezení, které ochrání před deštěm. Stany vyrábíme z kvalitní ocelové nebo hliníkové kontrukce, v mnoha standardních rozměrech, stan si můžete nechat vyrobit de facto na míru. Opláštění střech a bočnic jsou z kvalitních nehořlavých a voděodolných látek, které potiskujeme moderními technologiemi. Nic se nemá přehánět, a to ani útěk ze zahrady při malé přeháňce či naopak prudkém slunci.


Je to prostor, ve kterém si můžete posedět s blízkými a přáteli, i když počasí nepřeje. Stan je lehký a zároveň pevný. Tento zahradní stan je vhodný na zahradní oslavy i rodinné posezení, firemní večírky, stánkový prodej. Nemusíte se obávat rozkládání nůžkového stanu. Skládací nůžkový altán rozložíte nebo složíte behěm jedné až dvou minut.


Montáž trvá pouhé 2-minuty, není k tomu zapotřebí žádná velká síla ani nářadí. ZvP Ocelový nůžkový altán, stan 3x5m CLASSIC s bočnicemi modrá Velmi kvalitní a stabilní ocelový nůžkový altán určen pro domácí použití. Za pár minut jste chráněni jak před sluncem, tak i před deštěm. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Nůžkové stany se vyznačují svou odolností a jednoduchostí stan rozložit. Zde naleznete oblíbenou velikost párty stanu 3xm, kterou. Vážení zákazníci, v termínu od 29.


Cena je založena na základě 12měsíční historie vývoje ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky