pondělí 5. srpna 2019

Postřikovač zádový

Akumulátorový postřikovač výrazně usnadní a urychlí práci. Moderní dvanáctilitrový zádový postřikovač s. Marolex Titan Viton zádový postřikovač. Provedení: zádové Objem nádrže: l. Stává se tak ideálním pomocníkem pro péči o rostliny na velkých zahradách.

Velká nádrž o objemu litrů. Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv. Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd.


Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při přípravě půdy, ochraně lesních kultur, údržbě lesních komunikací a pro regulaci invazních rostlin. Scháníte Aku postřikovač ? Přenosný akumulátorový postřikovač AKU FX-ADs velkou 18l nádrží pro delší práci bez doplňování Vás jistě potěší.

Zádový tlakový postřikovač SOLO 473D s nádrží na postřik o objemu l. Pístový zádový postřikovač. Tryska rozstřiku je nastavitelná. CP CLASIC - zádový postřikovač.


Vnitřní a vnější čištění postřikovače je důležité po každé fázi použití. Co to ale v praxi obnáší? Nádrž může být naplněna všemi povolenými druhy herbicidů a hnojiv nebo vodou pro zavlažování rostlin. Pro postřik herbicidy je určena tryska s širokým otvorem nebo tryska pro plochý paprsek.


Aku zádový postřikovač 16l, 12V, 8Ah DEMON Aku zádový postřikovač od firmy DEMON je snadno použitelný přístroj, který je vynikající alternativou k ručním nebo benzínovým postřikovačům. Je vhodný pro aplikaci postřiků na ochranu rostlin a různých čistících a dezinfekčních prostředků. Jedná se o pístovou verzi. Pro postřiky na ochranu rostlin a různých čistících a dezinfekčních prostředky. Zádový postřikovač UNI s anatomicky tvarovanou nádobou z polyetylenu o objemu 12l.


Vyrábějí mě z pevných lehkých plastů odolných proti UV záření a označují za zádový tlakový postřikovač SOLO 473D. Ideální ošetření rostlin ve větších.

Tlakový zádový postřikovač určený pro větší zahrady a zemědělské plochy. Je vybaven pojistným ventilem chránícím před přetlakováním. Postrekovače) Hodnotenie produktu:. Pomocí páky lze ručně tlakovat přímo na zádech.


Optimální tlak lze průběžně udržovat pohodlným pumpováním přímo při provádění postřiku. Teplota postřikové kapaliny: min. Velmi tiché čerpadlo poháněné el. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů postřikovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Nastavitelná tryska rozstřiku. Nový typ posřikovače s lepším uchycením na. Postřikovač je nesený na širokých polstrovaných popruzích. Součástí dodávky je štěrbinová tryska pro plošný postřik a tryska pro kruhový postřik (dutý kužel). Výrobek jsem zkoušel a neshledal žádnou zásadní vadu.


Uvidíme jak se osvědčí s přibývajícím časem. Jedinou výtku bych měl a to, že není přiložen návod v češtině, nebo jsem jej aspoň v tomto balení nenašel. Na druhou stranu, smontování není náročné. Motorový zádový postřikovač 14l DEMON MAR-POL Motorový zádový rozprašovač s výkonným 2-taktním motorem. SG zádový postřikovač , L Zádový manuální postřikovač pro profesionální nasazení.


Komfortní obsluha díky umístění čerpadla vpravo i vlevo. Vysoce kvalitní popruhy a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky