pátek 2. srpna 2019

Rizikové kácení

Rizikové kácení stromů a další služby poskytujeme po celé ČR. Kácení stromů, rizikové kácení stromů RIKAST, je zkratka pro rizikové kácení stromů. Nabízíme kácení stromů lezeckou technikou, stejně tak, prořezávky, nebo ošetřování stromů. Působíme nejen v Jihočeském kraji.


Použitá hudba: TheFatRat. Pokud se bavíme o rizikovém.

HAVARIJNÍ SLUŽBA V případě nutného zásahu, odstranění poškozených stromů a větví např. Kácení dřevin v problematických místech, které mohou ohrozit Vaše zdraví či majetek. Kácení provádíme horolezeckou technikou z lana, nebo z mobilní plošiny.


Provádíme samozřejmě i běžné kácení, ořez větví nebo redukce korun. Kromě toho nabízíme též doplňkové služby jako štěpkování neb o pálení větví, odkup dřeva nebo frézování pařezů. Potřebujete pokácet rizikový strom?


Jako regionální firma s dlouholetými zkušenostmi nabízíme rizikové kácení stromů pro Brno a okolí. Stromy kácené v rizikovém prostředí, tedy tam kde se v blízkosti stromu či přímo pod ním nachází objekty či jiné stavby, komunikace, které nesmí být poškozeny během kácení stromu.

Rozumí se kácení klasickým způsobem podříznutím u země. Všude tam, kde je dostatek prostoru a nehrozí nebezpečí žádných škod z pádu stromu. Zaměřujeme se na běžné i rizikové kácení stromů, pořez dřeva, těžbu, arboristiku, prořez korun stromů, sekání zeleně, údržbu lesních prostor, likvidaci křovin pomocí robotické sekačky s lesní frézou Green Climber, štěpkování a mnoho dalšího. Sečení a mulčování trávy. Máte problémy s Vašimi stromy a netroufáte si je řešit sami?


Tak to jste na správném místě! Posoudíme bezpečnost stromů. Dále provádíme rizikové kácení stromů, u kterých hrozí bezprostřední ohrožení na majetku nebo na životě, např.


Mezi naše základní služby patří klasické kácení stromů, rizikové kácení stromů pomocí horolezecké techniky a další výškové práce. Provádíme rizikové kácení stromů, ořezy větví, ůdržbu a vertikutaci trávníků a další. Dále zde proběhlo i prořezání dvou ořešáků. Jezdívám kácet i do Prahy, nejen po okolí Nového Boru. Kácení a rizikové kácení stromů, výškové práce v korunách stromů, údržba a prořez dřevin.


Spouštění větví i částí kmenů za použití lan v blízkosti budov, plotů, drátů elektrického vedení a pod. V oboru rizikového kácení se pohybujeme již několik let a disponujeme potřebnou technikou a praxí podpořenou odborným vzděláním v oboru arboristika ( městské lesnictví). Naše firma se specializuje na rizikové kácení stromů za pomocí lanové a plošinové techniky, ořezávání stromů, rizikovou těžbu dřevin.


Nabízíme rizikové kácení , ořezy dřevin, bezpečnostní vazby stromů, štěpkování, frézování pařezu, zakládání sečení a vertikutace trávníku, prodej palivového dřeva. Profesionální přístup jak k zákazníkům tak k provedené práci.

Konzultace a stanovení ceny zakázky. Zaměřujeme se na údržbu a rizikové kácení dřevin rostoucích v obytných zónách měst a obcí, včetně parků, zámeckých zahrad a památkově chráněných objektů. Tato konzultace je pro zájemce bezplatná. Výškové práce všeho druhu. Obhlídka a nacenění zdarma.


V lesnických pracích jde především o likvidování polovývratů, vývratů a polomů. Kácení se provádí po ohledání stromu, posousezní rizika, bezpečnosti a dále se navrhuje postup dalšího kácení. Sekání, zahra parcel, pozemků.


Majitelé tohoto stromu potřebovali bezpečně pokácet mohutnou Douglasku. Jako nejbezpečnější a rychlý způsob mi připadlo strom přepůlit za pomoci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky