pátek 2. srpna 2019

Tvary longboardu

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Longboard aus Massivholz. Vergleichen Sie Qualität und Preise.


Ganz einfach und bequem genau das Passende finden. Pintail byl první longboard , který se kdy vyrobil a stala se z něj legenda mezi tvary. Tento tvar je perfektní na ježdění po městě, přešlapování po desce a pro ty, co vědí, že longboard bude o té pohodě – žádný spěch, párkrát se odrazím a jedu. Každé prkno má další detaily vykrojení, určené pro specifické jízdní charakteristiky. Mezi tyto detaily patří kick tails, wheel cut-outs a concave.


Jedná se o vůbec první longboard , který se kdy vyrobil a stala se z něj legenda mezi tvary. Tento tvar je ideální na ježdění po městě, přešlapování po desce a především pro pohodlnou jízdu – žádný spěch, párkrát se odrazím a jedu dál. Oproti již zmíněnému skateboardu má větší a měkčí kolečka zajišťující perfektní stabilitu a přilnavost , s nimiž se vlastnosti skateboardu nemohou vůbec rovnat.


Tvary desek: Pintail – Nejznámější tvar longboardu ve tvaru kapky. Je primárně určen na carving (zatáčení), ale v současnosti je spíše považován za módní doplněk. Je ideální ro zkušené jezdce, kteří milují adrenalin a prkno neberou jako pouhý přepravní prostředek. Uvažujete o kúpe longboardu , ale neviete aký bude vhodný pre vás? V tomto článku vám poradíme ako si vybrať, na čo sa pripraviť a na čo si dať pozor.


Na longboardu lze, kromě jízdy i dělat triky podobné skateboardovým, tancovat, sjíždět prudké kopce a slidovat (jezdit ve smyku). Vybrat longboard není jednoduchá záležitost, proto je zde po Vás návod , který Vám pomůže vybrat správnou desku, kolečka, trucky a ložiska. Pintail desky Pintail longboard má tvar kapky , obvykle má zcela plochou desku. Nabídka longboardů je velmi široká, každý má jiný tvar , použitý materiál , kolečka a trucky.


Günstig, exklusiv - Portofrei! Na takomto type longboardu sa dajú robiť veľké plynulé oblúky ale takisto rôzne longboardové triky. Cruiser je vhodný hlavne na jazdenie v meste a na zjazdy pri menších rýchlostiach. Downhill je oficiální závodní disciplína na longboardu.


Vhodné tvary desek pro downhill jsou Drop-Thru (DT), Drop-Down (DD). Tvary a dĺžky longboardových dosiek môžu byt rôzne. Závisí iba od jazdca čo mu vyhovuje najviac.


Pri longboadroch sa stretávame s klembou a konkávou dosky. Deska je většinou plochá a vhodná pro úplné začátečníky. Jejich charakteristickými prvky jsou široké trucky, široká kolečka a měkčí bushingy. Pokud se na longboardu naučíte jezdit, bude vám sloužit nejen k zábavě ve volném čase, ale také jako dopravní prostředek vhodný k přibližování po městě. Díky tomu, že je větší a delší, než klasický skateboard se nemusíte bát stability a hravě zvládnete i zatáčky.


Kolesá longboardu sú väčšie, širšie a mäkšie, takže je ideálnym dopravným prostriedkom. Má väčšiu priľnavosť a je stabilnejší. Kolieska sú s doskou spojené tzv. Pro longboard je nutné vybírat kvalitnější ložiska, než například na in-liny.


V důsledku vyšší rychlosti dosahuje ložisko velkých otáček, které levné ložiska, které seženete v železářství nestačí. Navíc Vám kvalitní ložiska poskytnou výbornou setrvačnost, takže můžete dát sbohem neustálému odrážení. Velkou roli hraje pravidelná údržba, ložiska je nutné čistit a promazávat buď olejem, nebo vazelínou. Při výběru musíte zohlednit různé tvary , konstrukce, vlastnosti, jízdní styly a dovednosti jezdce. Takže jsme vytvořily tuto příručku, která vám usnadní výběr, abyste mohli vyrazit do ulic co nejdříve.


Výběr longboardu není v dnešní době jednoduchou záležitostí jak pro začátečníka, tak pro zkušenějšího longboardistu. Důvodem je dostupnost obrovského množství a variant longboardových desek, materiálů a dalších komponent, stejně jako množství různých jezdeckých stylů. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky