pondělí 5. srpna 2019

Dlažba presbeton

Jedinečná hexagonální dlažba tvarově propojená s městským mobilářem. Ideální na náměstí, pěší zóny, ale i do parků a zahrad. Využijte filtr pro výběr kategorií výrobků a dalších. Pomocí této interaktivní mapy si můžete vyhledat obchodního. Na vybraných provozovnách PRESBETON byla vybudována Centra.


Fasádní systém je tvořen betonovými obkladními fasádními.

Kompletní sortiment venkovních dlažeb značky PRESBETON k objednání. Plošná betonová dlažba v naší nabídce se používá na dláždění okolí rodinných domů, chodníků, pěších zón, teras, kolem bazénů a podobně. Venkovní dlažba značky Presbeton.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dlažba s jemným nepravidelným reliefém na povrchu. Dlažební desky mají obdélnikový tvar a dlažbu o výšce mm lze použít pro pochozí plochy, jako jsou. Dlažba je vhodná pro zpevněné plochy s lehkým zatížením jako jsou náměstí, chodníky, terasy a okolí bazénů.


Je možné ji pokládat i na terče.

Charakteristickým znakem těchto dlažeb je velmi malá nasákavost, vysoká odolnost a snadná údržba. Povrch venkovní betonové dlažby Pressbeton se nepropadá ani nerozestupuje, neodmrzá a nevydroluje se, nezarůstá plevelem, nenasakuje nečistoty a je odolný proti násaku olejů a ropných produktů, takže například betonová dlažba parkoviště není za pár měsíců používání plná mastných skvrn. BARK = dokonalá imitace dřeva Dlažba BARK je vyráběna v několika reliéfech – kůra, pražec, prkno, trám, pařez, letokruh a lze ji použít jako.


Společnost PRESBETON Nova s. Výrobky jsou ekologické, mrazuvzdorné a mají vysokou životnost. PLOŠNÁ DLAŽBA Na terasy, k rodinným domům, do zahra parků, na náměstí a chodníky Výrobky z produkce PRESBETON Drahotuše, s. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte dlažbu za. Skladebná dlažba ve více než 4variantách vč.


Dlažba betonová, dlažby pro nevidomé, komplexní sortiment betonových výrobků pro povrchové úpravy venkovních ploch, včetně zahradní a městské. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Dlažební nášlapné desky imitují svým vzhledem dřevěné trámy, desky s kůrou a pražce, nebo staré dřevěné. Popis - Betonová dlažba PresBeton Brenda Piano Betonové venkovní dlažby Brenda v provedení Piano jsou tvořeny třemi dlažebními kameny, s mírně zaoblenými okraji a méně výraznou fazetou, vyrábí se v jednotné výšce mm. Táto betónová dlažba sa vyrába v niekoľkých rozmeroch a reliéfoch (kôra, podval, trám a iné).


Okrem klasických obdĺžnikových a štvorcových formátov sú v ponuke aj imitácie letokruhov. Tieto dlažbové dosky sú súčasťou Natural radu BARK, ktorý zahŕňa palisády, kvetináče, schody atď. Světle šed Podlaha na terasu, venkovní dlažba. Metalick Podlaha na terasu, venkovní dlažba.


Rovnako atraktívne sú aj exteriérové dlažby pre mestské centrá.

Hlavný účel zámkovej dlažby je spevnenie plochy. Betónové dlaždice majú široké využitie ako dlažba na chodníky, vonkajšia dlažba na schody, dlažba na terasu, ale ich využitie nájdete aj vo vašej milovanej záhrade. Zámková dlažba ľuďom spríjemňuje život a to rovnako v meste, ale aj na terase rodinného domu. Dlažba TINA s tryskaným povrchem se vyrábí ve formátech 400x40 500x50600x4a 600x6mm.


Je určena ke dláždění zejména pochozích ploch. Tryskání plošných dlažeb se zlepší nejen jejich vzhle ale i protiskluzovost. PALISÁDY od PRESBETON ☀ Palisády různých tvarů a profilů nacházejí široké uplatnění především v zahradní architektuře při řešení menších. Hladká dlažba představuje základní typ povrchu a je vhodná pro dláždění chodníků, zastávek, náměstí, stezek pro cyklisty, ploch okolo obytných a rodinných domů, terasy či průmyslové plochy pro všechny typy zatížení. PRESBETON Nova, Výroba dlažeb a betonových prvků: tvarovaná, plošná, zámková a natural dlažba.


Dlažba imitácia dreva skladom - do 48h u vás doma. Nákup bez rizika - dní na vrátenie. S dopravou zdarma pri on-line objednávke nad 400€.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky