čtvrtek 8. srpna 2019

Hadice na vodu

Smršťovací hadice na vodu , která nezabírá žádné místo. Hledáte zahradní hadici na vodu , která bude dostatečně dlouhá a dosáhnete s ní do všech. Tento web používa súbory cookie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Péče o trávník nebo o plodiny není až tak jednoduchá, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Je k tomu sice zapotřebí jen obyčejných pomocníků, i tak se. Vyrábíme a dodáváme zahradní hadice , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad. Typ hadice na vodu Spirálová (smršťovací) hadice – je zakroucená do tvaru spirály, po použití se automaticky svine, díky čemuž je mimořádně skladná.


Je ideální pro malé zahrady, balkóny, terasy a podobně. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu.

Technické parametry: I vrstva. Kapací hadice o délce m, lze si použít k zavlažování truhlíků, keřů, terasových rostlin nebo užitkových rostlin. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Hadice pro vodu a vzduch jsou určeny pro transport splašků, chladící vody, stlačeného vzduchu (kompresory, pneumatické nářadí, bubnové navijáky).


Hadice na vodu Zahradní hadice prodáváme v metráži, obvyklá balení jsou potom 1 1 a metrů. O aktuální skladové dostupnosti celých balení se informujte předem. Pružná PVC hadice uvnitř zesílená textilním opletem, pro použití s hasicích přístrojů.


Vyrobeno podle normy EN 69. Skupina gumových hadíc určených na dopravu priemyselnej vody a vzduchu obsahuje hadice , ktoré sú najuniverzálnejšie a taktiež najviac používané. Tlaková hadice pro horkou vodu a. Skupina pryžových hadic určených pro dopravu průmyslové vody a vzduchu obsahuje hadice , které jsou nejuniverzálnější a také nejvíce používané. Koncovky na hadice pro vodu a vzduch (viz kapitola PRŮMYSLOVÉ ARMATURY) lze upevnit pomocí šroubovacích spon, lisovacích objímek nebo také páskováním (systém BAND-IT) a drátkováním. Levné hadice na vodu a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax.


Power Belt sro sa zaoberá s veľkoobchodným predajom pohonných mechanizmov: klinové a ozubené remene, remenice, reťaze a reťazové kolesá, ozubené kolesá a. Připojovací flexi nerezové hadice na vodu nebo k vodovodním bateriím. Flexibilní nerezové hadice na vodu slouží na připojení vodovodní baterie ze stěny.

Vyberajte si Vozíky na hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. V závislosti na vývoji domácího i zahraničního trhu došlo k užší specializaci a to především ve výrobě průmyslových hadic. Postupně jsme ustoupili od produkce hobby výrobků, které nahradily produkty vyšší třídy a top kvality. Najkomplexnejší predaj hadíc a príslušenstva na internete.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k. Zahradní hadice , hadice k bazénu, hadice na fekálie a kapaliny, hadice na vodu a kapaliny, zploštitelné (svinovatelné) hadice , požární hadice a vysokotlaké. Vyrábíme a prodáváme PU hadice , PVC hadice , drenážní hadice , hadice k pračce, hadice ke kompresoru, hadice ke sprše, hadice na vodu , hadice na vzduch. Bubny na hadice (1) Zobraziť viac Zobraziť menej. Záhradná hadica (33) Hadica na čistú vodu (8) Akvaristická hadica (2) Čistiaca hadica (1) Zobraziť viac Zobraziť menej.


Plast (14) Kov (7) Zobraziť viac Zobraziť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky