čtvrtek 1. srpna 2019

Elektrický krovinorez

Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. W, kg, riadidlá, cm. Elektrický křovinořez se záběrem nožů 24cm a záběrem struny 42cm. Poloautomatické odvíjení struny.


Majú nižší výkon ako benzínové motory, zato sa môžu pochváliť väčším krútiacim momentom.

Výkonný krovinorez s bohatým príslušenstvom skvelo poseká trávu a poradí si s krovinami a húštím. Je vybavený vysokým výkonom, objemnou palivovou nádržou a nastaviteľnou rukoväťou. Zvyčajne má nižší výkon – hodí sa na kosenie menších plôch a trávy alebo mäkkých drevín.


Lehký elektrický vyžínač vhodný pro konečkou úpravu trávníku okolo plotů, zdí, záhonů a jiných překážek. Vybaven je teleskopickou tyčí s nastavtelným madlem, snadno jej. Z údajov alebo obrázkov na tejto webovej stránke si nemožno uplatňovať žiadne nároky.


Výrobca ani dovozca nezodpovedá za mylne uvedené údaje o parametroch. Tento model je vhodný pro dočišťování travin kolem budov, plotů nebo stromů, zvládne prosvětlit.

Krásně poseká těžko přístupná místa. Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. Motor s vysokým výkonom (až kW) si poradí takmer s každým záhradným porastom.


Krovinorez sa, s hmotnosťou kg , radí, medzi elektrickými modelmi, k ťažším. Kvalitní elektrické křovinořezy skladem Poradíme, jak vybrat elektrický křovinořez Recenze od našich zákazníků Doručení do h až k vám domů. Vhodný pro údržbu zahradních prostor. Menším negativem pak je pouze 23cm záběr čtyřzubého nože, kterým je tento zahradní pomocník osazen. S kovovým trávnym kotúčom v základnej výbave!


Oproti bežným strunovým kosačkám má tento model motor umiestnený hore. Vďaka tomu je krovinorez oveľa lepšie vyvážený. V súprave sú striedavo nabíjané batérie. Hľadáte kvalitný krovinorez ? V našej ponuke nájdete motorové, elektrické a akumulátorové krovinorezy za skvelé ceny.


V ponuke viac než krovinorezov. V našom širokom sortimente STIHL nájdete pre každú úlohu ten správny stroj - od ľahkých vyžínačov na benzínový alebo elektrický pohon, až po veľmi silné krovinorezy na profesionálne použitie v lesnom hospodárstve. Vyberte si stroj podľa Vašich požiadaviek, k tomu zodpovedajúci rezný nástroj - a môže sa začať.

Samozřejmostí je ramenní popruh v balení a také možnost využití se strunovou hlavicí. Některé uživatele nepotěší rukojeť ve tvaru madla, za lepší řešení jsou považována řidítka. Krovinorez je vybavený deliteľnou hriadeľou, ktorá sa ľahko rozoberá a je teda skladný a možno ho bez problémov prepravovať aj v kufri osobného auta. Hmotnosť Je dobre vyvážený, má nízku hmotnosť, iba kg, pričom väčšinu hmotnosti nesie ramenný popruh.


Nejlepší benzínové křovinořezy. Benzínové křovinořezy svým výkonem a konstrukcí představují ty nejvýkonnější pomocníky na trhu. Vďaka deliteľnej, ľahko rozoberateľnej hriadeli je skladný a ľahko ho môžete prepravovať aj v automobile. Motorový krovinorez so záberom nožov 25cm a záberom struny 43cm.


Výmenou za trávny alebo pílový kotúč môžete krovinorez ľahko prispôsobiť tomu, čo práve robíte - od vyžínania trávy na záhrade až po ťažkú prácu v náročnom teréne. Magnetický držiak noža umožňuje bezpečnú, jednoduchú a rýchlu výmenu kotúča.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky