pátek 9. srpna 2019

Zásobník na vodu

Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu, sudy a IBC kontejnery. Nadzemní nádoby jsou vhodné tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky vhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní plastové barely na zahradu. Díky hranatému tvaru je při velkém objemu minimální požadavek na prostor.


Vysoká odolnost povětrnostním vlivům a UV záření.

Jeho velikost se odvíjí od střešní plochy, z níž je dešťová voda odváděna, nebo její. Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu.


Nádrže na dešťovou vodu nabízí kombinaci šetření peněz za vodu a zároveň elegantní vzhled nádrže. Pro rostliny není lepší voda než dešťová. Záhradný podzemný zásobník je určený pre uskladňovanie dažďovej vody určenej na polievanie záhrady a trávnika. Pre rodinné domy môže slúžiť aj ako.


Přeprava pouze PPL nadrozměr.

Dekorativní nádoba na vodu o objemu 3litrů. Pračka či záchod se pak místo na rozvod pitné vody připojí na rozvodnou síť dešťové vody a při jejím případném nedostatku se odběr pomocí hladinového spínače přepne zpět na vodu z vodovodního řadu. Kvůli hygieně je však důležité důsledné oddělení rozvodů pitné a dešťové vody. V našem eshopu nabízíme kvalitní výrobky od firmy Graf.


Kulatý zásobník na dešťovou vodu 3l bez podstavce. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Jímky na děšťovou vodu umožňují jednoduchou montáž bez nutnosti betonování. Pro zavlažování větších zahradní plochy do zahrady nabízíme samonosné jímky jako podzemní nádrže. Chcete-li naplánovat využívání dešťové vody a využití dešťové vody pro využití v domácnosti, budete potřebovat dešťové samonosné jímky pro skladování vody.


S využitím jímky na dešťovou vodu ji můžete zachytit a následně spotřebovat k různým účelům. Naše jímky na dešťovou vodu jsou připraveny k přímému zapuštění do jakéhokoli podloží, nevyžadují betonovou výztuž – ušetříte tak mnoho nákladů při realizaci. Automatické krmítko - zásobník s miskou na vodu pro psy nebo kočky. K dostání v pískovém, krémovém barevném provedení. Určeny pro nadzemní instalaci na zahradě.


Díky svým rozměrům umožňují instalaci také v suterénech domů. Velké víko umožňuje čištění zásobníku.

Transparentní hadicová sada slouží zároveň jako ukazatel stavu. Nápojový zásobník na l vám pomůže u dětí s dodržováním pitného režimu, obzvlášť v letních obdobích kdy pobíhají na sluníčku. Zásobník lze naplnit jakoukoliv šťávou, džusem, případně čajem. Sudy na dešťovou vodu mohou mít spoustu rozměrů a provedení. V e-shopu HORNBACH nabízíme: plastové sudy na dešťovou vodu s víkem i bez víka, sudy na dešťovou vodu s kohoutem i bez a barely na vodu.


Sud na dešťovou vodu není jen věc, do které teče voda. Díky sudu na dešťovou vodu můžete zalévat kdykoliv. Zásobník Modena 2a 3litrov. Jednoduchou manipuláciou si sami napustia obľúbený nápoj.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Zásobníky, bojlery, ohřívače na vodu QUADRIGA Společnost Quadriga má už od dob svého vzniku nejširší nabídku plynových a elektrických zásobníkových ohřívačů vody a plynových kotlů. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky