středa 7. srpna 2019

Severský design

Print- und digitale Publikationen erstellen, prüfen, veröffentlichen. InDesign- und Illustrator Vorlagen! Kostenlose Lieferung ab €40! Prémiový skandinávský styl, skandinávský nábytek a skandinávský design. The concept was to have new living.


Pravý severský domov OSMIA Finské vonné esence do sauny a interiérové difuzory vám zpříjemní den jemnou vůní březových listů, jalovce, borovicového lesa, máty nebo divokých růží.

Ve Figgjo se klade důraz nejen na perfektní řemeslné zpracování, které vychází z dlouholeté tradice, ale i na používání nejmodernějších technologií. Nábytek má svůj specifický, minimalistický design, díky němuž si zachovává svou oblibu již po mnoho generací. Kromě netradičního vzhledu, nabízí nábytek i praktickou stránku. Eshop plný severského dizajnu pre vaše bývanie. Bytový textil, porcelán, dekorácie, svietidlá, doplnky do sauny a darčeky priamo zo Škandinávie.


Dánská firma Broste nabízí doplňky v moderním útulném designu v zemitých barvách a přírodních materiálech. Minimalistické linie, typické pro severský. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a.

In love with Scandinavian Design. Skandinávský designový nábytek. V nabídce najdete desig. Reibungslose Zusammenarbeit durch PDF-Kommentarimport und PDF-Überprüfungen.


Plakáty severský styl,plakáty nordic styl,plakáty na zeď,levné samolepky na zeď,originální. Designové plakáty a bytové doplňky v severském stylu. Vo Figgjo sa kladie dôraz nielen na perfektné remeselné spracovanie, ktoré vychádza z dlhoročnej tradície, ale aj na používanie najmodernejších technológií. Design je ale tradiční, řemeslný, severský, tedy kombinace barev, dřeva a jednoduchých tvarů.


Příroda se prolíná s interiérem. Severský design ve středočeském lese Tvarově jednoduchý dům zaujme na první pohled. Je nepřehlédnutelný a díky své totálně dřevěné podstatě vypadá, jako by tady v Kerském lese nějak sám v přírodě vyrostl. Design pocházející z těchto zemí je jednoduchý a má čisté linie.


V případech, kdy se mistři designéři hrají s nerezem, může výsledný výtvor působit chladně. Ale opak je spíše pravdou. Dokazuje to i úspěšná Cylinda Line z rukou slavného Arneho Jacobsena. Jednoduchosť, ľahkosť, ekonomickosť, praktickosť a funkcionalita, prírodné svetlé farby , dominancia dreva a prírodných motívov. To je základná charakteristika dizajnu zo severu.


Vydejte se s námi na objevnou plavbu po moři skandinávského designu a prozkoumejte naše výrobce, designéry, produkty, které dnes již mají místo v síni.

Rustikální, severský, originální Úspěch výběru tónů barev a nábytku vytváří typickou atmosféru venkovských domů. Na stěnách se střídají bílé odstíny s šedou a červenými cihlami a dosahují vyvážené kombinace. Jak se zdá, severský styl je dnes oblíbenější než kdy předtím. Už několik desítek let je součástí našich domácností, a přesto ho neohlodal zub času. Někteří z vás si určitě pomyslí, že skandinávský design je, na základě své jednoduchosti a umírněnosti, tak trochu nudný.


Opak je ale pravdou, je totiž mnohem rozmanitější a zábavnější, než by se na první pohled mohlo zdát. Přidej svůj komentář nebo dotaz. Terve přináší do vašeho domova pravý severský design už celých let a jsme nesmírně rádi, že jste si ho zamilovali. Oslavte to s námi a vyberte si.


Při navrhování kolekce je kladen důraz na uměleckou celistvost produktů, neboť je důležité, aby jednotlivé kousky do sebe vizuálně zapadaly a bylo. Dánská designérka Maria Berntsen vystudovala architekturu ve Francii. Dnes spolupracuje s několika designérskými společnostmi, včetně světoznámé značky Stelton. Je zkrátka designérkou na plný úvazek.


Jeho hlavním posláním je myšlenka, že styl a funkčnost může dělat každodenní život lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky