úterý 27. srpna 2019

Prodej travních koberců

Travní koberec je předpěstovaný trávník určený k okamžitému založení nového trávníku na jiném místě. Z trávníku vypěstovaného specializovanou odbornou zahradnickou firmou na pěstitelských plochách jsou jednotlivé pásy odříznuty slupovacím strojem, srolovány, naloženy na paletu (auto) a dopraveny na místo realizace, kde se pokládají. Pěstování travních koberců Firma Zahradnictví Munzar s. Na pozemcích v Hradci Králové o rozloze 60.


Po dohodě s odběratelem zajistíme dopravu a položení. Nabízíme dodávky zahradnickým firmám i soukromým osobám.

Složení travních směsí umožňuje. Travní koberce Český trávník Nespornými výhodami námi vypěstovaných travních koberců je jejich neskutečná hustota, díky které je trávník nejen velice měkounký na dotek, ale dokáže velice efektivně hospodařit s vodou během horkých letních dnů a nedochází k nadměrnému rozpalování půdy a odumírání. Komplexní služby v realizaci trávníků: pokládka travních koberců, výsev trávníků, automatické závlahy zahra údržba trávníků a obnova poškozených trávníků.


Návrhy a realizace zahrad. Poradenská činnost v oblasti zahradnictví. Závisí také na náročnosti přípravy podkladu - je nutné zjistit půdní podmínky, nutnost odstranění starého porostu a další. Cena travních koberců se odvíjí od ceny materiálu včetně pokládky.


Zde najdete výprodej kusových koberců , travních koberců nebo koberců metráž (metrážové, zátěžové) za akční ceny. Na většinu koberců nabízíme.

Prodej rostlin, vzrostlých stromů, ovocných stromků, pokojových rostlin, květináčů, hnojiv i postřiků, zahradní centrum. Nabídka poradenství v oboru. Vyrobíme květinové vazby a věnce, slavnostní i smuteční. Sestavíme návrh osázení zahrady včetně finančního rozpočtu.


Provádíme zemní práce strojní i ruční. Realizace a ukázky pokládky travních koberců. Nejčastější dotazy k travním kobercům. Je možné u vás objednat dopravu?


Ano, spolupracujeme se soukromým dopravcem, který vám trávník přiveze dodávkou nebo. Prodej a výhradní zastoupení IMPERIAL FOO TOP ENERGY - superprémiová krmiva pro psy. Maloobchodní prodej krmiv pro domácí i hospodářská zvířata, prodej chovatelských potřeb a doplňků. Získejte travní koberec s výraznou slevou.


Dodání trávníkových koberců V tomto kalkulátoru si můžete jednoduše spočítat cenu trávníkového koberce při osobním odběru v Řeži nebo s využitím naší dopravy. Není-li uvedeno jinak doprava je realizována skříňovými vozy s hydraulickým čelem, nebo kamionem bez čela. Hlavní náplní naši firmy je pěstování a prodej travních koberců v oblasti Pošumaví. Dále nabízíme pokládku travních koberců a regeneraci trávníků.


Prodej osiva a travních koberců OSIVA Parková směs okrasná - určená pro málo zatěžované plochy okrasného charakteru, vytváří hustý drn, vyžaduje intenzivní ošetřování. Všechny koberce jsou nové, nepoužité a jsou skladem k okamžitému odeslání.

Secí stroj byl použit pouze dvakrát, po celou dobu je garážovaný, čistý, plně funkční. Vhodný pro zakládání travních koberců, okrasných travníků, na fotbalových, tenisových a kriketových hřištích i golfových greenech. Dokumentace k dispozici - možno e-mailem. Postupem času nabízí nové služby jako návrhy a realizace zahra rozvoz nakoupeného zboží, poradenská činnost, údržba zahra pokládání travních koberců, instalace automatických závlahových systémů apod.


U nás naleznete nejen rostliny, ale vše, co souvisí se zahradou. Zakládání trávníků provádíme výsevem travního semene nebo pokládkou travních koberců. V případě Vašeho jakéhokoli dotazu nás neváhejte kontaktovat. Produkty Parkový trávník Sportovní trávník Travní osivo Travní směsi Travní koberce Služby Pokládka travních koberců Prodej travních koberců Prodej.


Společnost ČESKÝ TRÁVNÍK s. Především díky spokojenosti našich klientů, na které si firma zakládá, jsme dokázali pružně reagovat na vaše přání a neustále rozšiřovat nabídku našich služeb. Síť specializovaných prodejen Koberce BRENO nabízí kompletní sortiment podlahových krytin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky