středa 21. srpna 2019

Jezírka na klíč

Koupací jezírka, kamenné bazény a okrasná zahradní jezírka. Zabýváme se kompletní realizací všech typů jezírek, provádíme také servis a zajišťujeme pravidelnou údržbu. Jsme prodejce techniky pro zahradní jezírka Oase a jezírkové fólie Firestone.


Za více než let jsme. Small Lake Praha je tým lidí zabývající se stavbou okrasných, koupacích a KOI jezírek.

Stavbu jezírka bychom proto měli svěřit odborné firmě, která realizuje koupací jezírka na klíč. Co určuje cenu koupacího jezírka. Realizujeme okrasná a koupací jezírka na klíč (vše od výkopu až po napuštění vody a vysazení ryb a rostlin), dále. Návrhy a stavby zahradních jezírek, realizujeme jezírka přírodní, která jsou určena ke koupání na vaší zahradě, dále jezírka s rybami nebo okrasná.


Jezírka s rybami mají vyšší nároky na filtrační systém, filtrace prostě musí být na ryby dostatečně dimenzovaná, ovšem i do jezírek bez ryb je vhodné umístit několik menších různobarevných drobných rybek (karásků, jesenů apod.). Postarají se o larvy obtížného hmyzu, jako jsou komáři, a rovněž esteticky jezírko pozvednou. Realizaci zahradního jezírka , realizace fontán a kašen, rekonstrukce stávajících vodních ploch, instalace můstků, výběr a doporučení rybí obsádky, zprovoznění biologicko-mechanického filtru, profesionální svařování jezírkových fólií, kompletní servis a údržba, stavby zahradních jezírek na klíč , stavby moderních koupacích jezírek a biotopů, dovoz.


Dále se zabýváme rekonstrukcemi, montáží a výrobou filtračních systémů, svařováním hydroizolačních folií, prací s kamenem a jeho dodávkou.

Máme mnohaleté zkušenosti se stavbou nových koupacích jezírek a přestavbou starších nevzhledných bazénů na krásné koupací jezírko. Realizace jezírka na klíč obsahuje Výkopové práce - dnes už málokdy se kopou jezírka ručně, nejčastěji se do stísněných prostor využívá minibagr a pakliže nemáme omezení co se týče vjezdu je vhodné a ekonomicky výhodnější využít větší techniku. Jezírko na zahradě rodinného domu v Lískovci – komplexní realizace.


Větší část obvodu je vysypaná oblázky, jedna strana je vyskládaná do tvaru kolmé zídky – vhodná i pro skákání do vody. Do jezírka vedou schody. Jirmus zahradnické služby s. Realizace zahradních jezírek na klíč Brno, zrealizujeme vše od malých okrasných jezírek až po velké koupací jezírka a biotopní nádrže. Izolujeme zahradní jezírka na klíč Provádíme hydroizolaci a izolaci zahradních rybníčků a jezírek pomocí izolační folie. Izolační folie svařujeme speciálními svařovacími automaty které zaručuji vysokou kvalitu sváru a vysokou efektivitu práce.


Jezírka doopravdy nejsou levná záležitost, ale je to paráda. Doopravdy, jestli jsi přymýšlel o jezírku bez filtrace, tak to doopravdy nefunguje. Nějaké čistící zony s rostlinami je blbost, a je to pěkný tahák na lidi. Na jezírko bylo použito cca 30tun čediče. Velkorysé molo z tropického dřeva Bangkirai zvyšuje užitnou i estetickou hodnotu jezírka.


Jezírko je osazeno jedním z námi vyvinutých a vyrobených filtrů. Přibližné rozměry jezírka jsou cca 12x6m koupací část 8x4x2m. Na první pohled se neliší od běžného zahradního jezírka, jeho konstrukce však zahrnuje hlubší zónu určenou ke koupání.

Zakládání koupacích jezírek má mnohaletou tradici především v zahraničí jako součást vzrůstajícího architektonického trendu „návratu k přírodě“. Vítáme Vás na stránkách firmy jezírka BUKRA s. Správně navržená a vybudovaná zahradní okrasná a koupací jezírka mohou poskytnout Vaší zahradě eleganci, která může trvat doslova generace. Zahrady na klíč Pro zájemce, kteří rádi využívají komplexní služby jsme připraveni realizovat zahrady na klíč.


Zajistíme vše od návrhu přes kompletní zahradní projekty a celkovou realizaci zahrady až po konečné detaily jako jsou zahradní jezírka, okrasné zídky a závlahové systémy. Zahradní jezírka na klíč Nabízíme Vám realizaci krásných zahradních jezírek jakékoliv velikosti na klíč dle Vašich přání, od malých okrasných jezírek až po velké koupací a biotopní nádrže. Výše uvedené stavby provádíme tzv. Sami jsme si rozšiřovali obzory na cestách v zahraničí, kde jsme načerpali inspiraci i pro ty zákazníky, kteří se nechtějí vyloženě zaměřit na jezírka , ale rádi by obohatili svoji zahradu například o ztracené vodopády. Podařilo se nám na klíč vybudovat několik nových jezírek a přebudovat ty, které majitelům nepřinášely potěšení.


NEJDE - doopravdy vyzkoušeno. Moje představa byla tlakový malý filtr. Naše společnost vyrábí, navrhuje a realizuje vodní plochy už přes let a proto máme ty nejlepší zkušenosti a praxi.


Spolupracujeme, jak s předními německými, tak českými dodavateli a nejdůležitější motto naší společnosti je PROFESIONALITA a NEJVYŠŠÍ KVALITA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky