pondělí 19. srpna 2019

Outlovka pestrá

Některé sloučeniny obsažené v houbě outkovka pestrá účinkují na podporu imunity a byly pozitivně testovány jako podpůrné léčivo s měřitelnými výsledky při léčbě některých nádorových onemocnění nebo látky zlepšující prognózu u pacientů s některými nádorovými onemocněními. Sem vložte podnadpis Po staletí byl v Asii neměnný zájem o houby jako potravinu i lék, zatímco v Evropě jsme jejich schopnosti začali objevovat v druhé polovině 20. Outkovka pestrá Každá tableta o celkové váze 7mg obsahuje 5mg čisté biomasy outkovky pestré.


Mikrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka). Silné polysacharidové složky PSK a PSP. Coriolus je plný polysacharidů beta-glukanů, o kterých se ví, že pomáhají modulovat a stimulovat imunitní systém.

Studie provedena na Granadské universitě ve Španělsku prokazuje, že medicinální houba outkovka pestrá, má schopnost zabíjet rakovinové buňky i tím, že je donutí k sebezničení. Roste hojně ve velkých trsech na živých i mrtvých kmenech, větvích a pařezech listnatých stromů (především buků, dubů, bříz a habrů), méně často jehličnanů. Jednu z nejhojnějších trsnatě rostoucích hub představuje outkovka pestrá. Vytváří jednoleté až dvouleté plodnice, vyrůstající na pařezech, kmenech a větvích některých listnáčů, zejména bříz, buků, dubů, habrů, vzácně i jehličnanů. Vyznačuje se tence kloboukatými, bočně přirostlými a střechovitě či růžicovitě uspořádanými plodnicemi.


Je široce užívána v tradiční čínské medicíně pod jménem Yunzhi, což v překladu znamená tráva Říše nebes. Uplatňuje se například při léčbě a prevenci rakoviny. Outlovka pestrá se poznáte podle jejího typického zabarvení.


Další názvy a lidová označení outkovky jsou: krocaní ocas, královská houba, coriolus atd.

Vyřeší potíže s játry, ledvinami, nachlazením, zklidňuje nervový systém. Na spodní straně klobouku plodnice občas parazituje nedohub oranžový Hypomyces arantius. Jak vypadá Klobouk outkovky dorůstá do deseti centimetrů v průměru, je plochý a tenký. Taky bych se chtěla optat, zda někdo víkde jí sehnat, chtěla bych jí pořídit pro maminku, která má rakovinu jícnu a chemoterapie bohužel nezabírá. Moc Vám předem děkuji za odpověď a rady.


Zvyšuje počet NK buněk, které zajišťují rychlou odpověď na nádorové bujení. Právě těchto důležitých buněk v těle vlivem radioterapie a chemoterapie ubývá. Outkovka je vynikající pro podpůrnou léčbu rakoviny děložního čípku. Kromě PSK obsahuje další účinnou látku PBS, která podporuje imunitu a má antivirové účinky.


Houba outlovka pestrá Houba outkovka pestrá se přirozeně vyskytuje v lesích po celém světě a je díky svým léčivým vlastnostem často studována. Už dlouho bývá používána proti rakovině především v Číně a Japonsku. Vystavil Tahaky do kapsy v 11:08.


Odeslat e-mailem BlogThis! Outlook gehört zu den am meisten verbreiteten E-Mail-Programmen. Neben herkömmlichen Mails lassen sich mit Outlook auch Kalendereinträge verwalten, genauso wie Kontakte und Aufgaben. Fax mit Outlook senden: Sie haben Geschäftspartner, die noch mit Fax arbeiten? In diesem Fall ist es praktisch, wenn Sie Ihre E-Mails direkt als Fax versenden können.


Doch wie versendet man mit.

V Číně ji využívají už po staletí pro její schopnost navrátit tělu i mysli rovnováhu. Coriolus versicolor (outkovka pestrá ) Naturgreen Coriolus versicolor je 1 čistý a originální výrobek bez pojiv a éček či jiných substancí. Jede MitarbeiterIn erhält eine E‐Mail‐Adresse und ein Passwort (welches bei der ersten Anmeldung geändert werden muss). Damit hat sie über den Outlook Web.


Fotos für den privaten Gebrauch Sie können Online-Fotos für private Zwecke verwendet werden. Die einzige Bedingung ist, dass es um nicht öffentliche Nutzung handelt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky