středa 7. srpna 2019

Nejlepší strunové sekačky

Nejlepší strunové sekačky – testy, porovnání a rady jak vybrat Petr Smejkal 17. Bez strunové sekačky je tato práce polovičatá a nedokončená. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných. Robotické sekačky Velice specifická a moderní zařízení, která fungují na podobném principu jako rotační sekačky. Nejsou použitelné na souvislé plochy a obvykle se užívají jako doplněk klasických rotačních sekaček.


Můžete s nimi sekat trávu okolo plotů, kamenů nebo stromů, tam, kde s běžnou sekačkou neprojedete. Je běžné, že se s nimi doplňují rotační sekačky , které zase naopak snadno posečou velké plochy. Nejsou vhodné na sekání velkých ploch, které je s nimi časově náročné.


Taky myslíme, že si zasloužíte to nejlepší. Proto jsme pro vás na této stránce seřadili akumulátorové strunové sekačky od nejprodávanějšího po. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


Akumulátorové strunové sekačky disponují svou lehkostí a velikostí. Jsou ideálním pomocníkem pro drobnější práce. Tyto typy zařízení jsou vhodné především k úpravám ploch kolem plotů či obrubníků. Nejrozšířenějším typem jsou sekačky rotační. Prostřednictvím nabitého akumulátoru dochází k rotaci uloženého nože.


Vaše rozhodování při výběru sekačky na trávu bude spojeno s požadavkem na pohon (ruční nebo motorové), na způsob žacího ústrojí (vřetenové, rotační, listové,bubnové případně strunové), na velikost sečené plochy (malá, střední a velká), na členitosti terénu a samozřejmě na cenu dané sekačky. Nejlepší bubnové zahradní sekačky – recenze a test Petr Smejkal 26. Zahrada Mít ideálně pěstěný trávník si nemůže dovolit každý zahrádkář.


Lehká akumulátorová strunová sekačka od firmy Bosch nabízí neomezenou volnost pohybu, bez zamotaných kabelů. Sekačka s pogumovanou rukojetí nabídne nejen tlumené vibrace a možnost teleskopického prodloužení, ale i nastavení úhlu hlavy a další. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout. V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme.


Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Všude tam se uplatní strunová sekačka. Rotační sekačky sekají trávu horizontálně uloženým rotujícím nožem. V nabídce Mountfieldu naleznete široký sortiment špičkových sekaček na trávu od renomovaných světových výrobců (např. GGP, Oleo-Mac nebo Greenworks).


Vybírat spotřební zboží není vždy jednoduché. Nejlevnější sekačky mají výkon motoru do 1. Pro trávníky do 4metrů čtverečních vám stačí i nejmenší výkon, jinak třeba více. Nejen, že k tomu potřebujete kvalitní sekačku na trávu, ale pro dokončení práce také nejlepší strunovou sekačku. Jakmile skončíte se sečením trávy.


Sečete trávu a najednou vám křovinořez začne poněkud divně vrnět a vy zjistíte, že výsledky vaší práce se rovnají nule. Klasické strunové sekačky mají obvyklé šířku záběru až centimetrů, takže s nimi perfektně, rychle a pohodlně začistíte trávník v okolí bazénu i kolem dlažby nebo terasy. Bezchybný tvar dáte okrajům všech chodníčku a cestiček. Problém už pro vás nebude udržet v dokonalé kondici také trávník pod stromky či u živého plotu. Aku strunová sekačka je výhodná svým tichým chodem a především odpadá závislot na dostupnosti elektrické energie.


I slabší motor jim totiž stačí na jejich primární využití, tedy dosečení trávy. Zatímco u křovinořezů hrají prim silné benzínové motory, u strunových sekaček převládají hlavně elektrické a pak také akumulátorové modely. V jejich prospěch hraje nižší pořizovací cena a snadnější údržba. Kvalitní struna je zcela zásadní pro odvedení dobré práce vaší strunové sekačky.


Sekačka je vhodná zejména pro sekání vysokých trav a menších dřevin. V případě, že je vaše struna již opotřebována či jinak poškozena. Nejlepší produkty v každé produktové kategorii, zařazené do žebříčku na základě uživatelských recenzí, testů a subjektivního názoru redakce.


Nejlepší výsledky v sečení a sběru trávy, široký výběr motorů a výbavy. Vybírejte si Sekačky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Strunové benzínové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky