pondělí 12. srpna 2019

Sauna a vířivka praha

Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Havel nacházející se v objektu historického Krčského zámku nabízí kromě wellness (masáže, privátní vířivka, sauna) i ubytování v nádherných pokojích a vyhlášenou restauraci. Privátní wellness centrum hotel Otakar.


Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s. K dispozici privátní vířivka a privátní sauna dle vašeho výběru privátní zóny.

Náš proškolený personál Vám bude plně k dispozici. Dále se sauna využívá jako prostředek k postupnému otužování i jako prostředek ke zvyšování kondice. Odborníci tvrdí, že za třicet minut saunování se vyloučí tolik odpadu, kolik naše ledviny normálně zpracují za hodin.


Z těla se odstraňují škodlivé a jedovaté produkty. Zároveň podpoříte krevní oběh, dosáhnete zjemnění pokožky a uvolnění celého těla. Upevněte si Vaše zdraví v naší privátní finské sauně, kde teplota dosahuje až 1C.


Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness. Oblíbené jsou také saunové rituály, parní kabiny nebo pivní lázně.

Bestellen Sie Saunen bei GartenHaus GmbH! Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen! Tip: Praha nabízí spoustu kulturních zážitků – vyberte si výstavu, koncert nebo divadelní představení, a pobyt si tak ještě zpříjemněte.


Samozřejmostí je televize, minibar. Wellness pokoj pro vás dva. V naší sauně si opravdu odpočinete. Do naší finské sauny můžete přijít ve dvou.


Objednejte se na CHILLIN masáž a wellness ještě dnes. Můžete si zde prohřát celé tělo a zbavíte se stresu i nachlazení. Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu v ceně!


Akční nabídka od BránaSlev. Hledali jste privátní sauna a vířivka praha ? Dovolujeme si vám nabídnout pronájem privátní vířivky a finské sauny se solnými panely. Z důvodu vašeho pohodlí doporučujeme návštěvu pro maximální počet osob. Naše prostory jsou vhodné pro jednotlivce, rodiny s dětmi, menší kolektivy, dokonce i pro menší firemní akce.


Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Vířivka – privátní potěšení Naše zařízení nabízí také krásnou vířivku , ve které si Vaše tělo odpočine od strastí všedního dne. Horká voda ve speciální vaně, spojená s pěnou a krásnou vůní, rozhodně podpoří Vaše fyzické síly.

Infračervená sauna salonu Věra nabízí relaxaci a nezbytný odpočinek jak jednotlivcům, tak i skupinám až čtyř osob. Nikdo cizí se k vám nepřipojí! A pokud s sebou vezmete přátele máte minut sauny za Kč na osobu #128521;. Naše sauna s vířivkou Vám nabízí dokonalou relaxaci a regeneraci tělu unavenému cvičením či celodenním shonem a stresem.


Nabízíme také exkluzivní kosmetické ošetření exkluzivní kosmetické. Teplá voda, kterou pravidelně vyměňujeme a udržujeme na teplotě ˚C, vás prohřeje a zklidní. Whirlpool a wellness v Praze.


Soukromá sauna Praha , finská sauna , infrasauna, aromaterapie, vířivka Praha. Navštivte relaxační centrum Praha. Vytvořte si webové stránky zdarma! Vířivá masáž celého těla je dokonalou relaxací ve vodě.


Při pobytu ve whirpoolu, kdy voda dosahuje tělesné teploty, celkově zregenerujete celé své tělo, uvolníte ztuhlé svalstvo a aktivujete svaly. Součástí privátního whirlpoolu je příjemné posezení. Správně prováděné saunování pročistí tělo a zbaví vás nahromaděných škodlivin. Jsme soukromý pánský klub, ne však uzavřeni pro veřejnost.


Vstup pouze pro muže od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky