pátek 9. srpna 2019

Strunové sekačky test

Elektrické strunové sekačky jsou prakticky bezúdržbové“ Právě proto běžným uživatelům doporučujeme elektrické strunové sekačky, které jsou po této stránce prostě skvělé. Nižší výkon sice může někomu vadit, pro klasické dosečení drobných nedodělků ale bohatě vystačí. Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných.


Bez strunové sekačky je tato práce polovičatá a nedokončená. V detailním testu jsme se podívali na jednu z nejlevnějších aku strunových sekaček na trhu. Můžete s nimi sekat trávu okolo plotů, kamenů nebo stromů, tam, kde s běžnou sekačkou neprojedete.

Je běžné, že se s nimi doplňují rotační sekačky , které zase naopak snadno posečou velké plochy. Strunové sekačky – jde o menší, ruční nástroje, které se hodí pro hůře dostupná místa. Nejsou použitelné na souvislé plochy a obvykle se užívají jako doplněk klasických rotačních sekaček.


Robotické sekačky Velice specifická a moderní zařízení, která fungují na podobném principu jako rotační sekačky. Při sekání drobné plochy vybereme elektrické, s nimi lze snadno posekat trávu kolem stromků, skalek a lze provést i jiné estetické úpravy, které nezvládne běžná sekačka. Snadno s nimi posečeme i trávu kolem stěn a trávu v nepřístupných příkopech. Vyzkoušejte náš Alza Test , který zaručuje objektivní výběr na základě zákaznických zkušeností.


Pořiďte si lehký elektrický model, nebo vsaďte na akumulátorovou sekačku. S ní budete nezávislí na přívodu elektrické energie, takže snadno posekáte i vzdálenější plochy.

Struna sekačky, oproti klasickému noži na travním výhonku zanechává více roztřepené okraje a díky tomu tráva po pár dnech začne osychat a žloutnout. Vybíráte novou strunovou sekačku a ztrácíte se v nabídkách obchodů? Akumulátorové strunové sekačky disponují svou lehkostí a velikostí. Jsou ideálním pomocníkem pro drobnější práce. Tyto typy zařízení jsou vhodné především k úpravám ploch kolem plotů či obrubníků.


Nejrozšířenějším typem jsou sekačky rotační. Prostřednictvím nabitého akumulátoru dochází k rotaci uloženého nože. Vyberte si z našeho rozsáhlého sortimentu strunových sekaček vhodné nářadí – náš rádce při výběru výrobku vám při tom pomůže. Vaše rozhodování při výběru sekačky na trávu bude spojeno s požadavkem na pohon (ruční nebo motorové), na způsob žacího ústrojí (vřetenové, rotační, listové,bubnové případně strunové), na velikost sečené plochy (malá, střední a velká), na členitosti terénu a samozřejmě na cenu dané sekačky. Nezaujatý test zahradních sekaček.


Porovnali jsme elektrické, aku a benzínové sekačky. Dozvíte se, jakou zahradní sekačkou posekáte trávník levou zadní. Mrkněte na odborné testy, recenze lidí, vítěze testů a praktického rádce jak vybrat zahradní sekačku. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení.


A v případě robotické sekačky jde pravděpodobně o jednu z nejzásadnějších součástí vůbec. Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena, AL-KO, Bosch, Stiga, Güde, Einhell a dalších. Vše za výhodné ceny z pohodlí domova.


Nejen, že k tomu potřebujete kvalitní sekačku na trávu, ale pro dokončení práce také nejlepší strunovou sekačku.

Jakmile skončíte se sečením trávy. Pro používat strunové sekačky Strunová sekačky jsou velmi lehké a praktické zahradní stroje se snadnou obsluhou. Velmi dobře pomáhají při konečné úpravě trávníku okolo plotů , záhonu a na dalších špatně dostupných místech po hlavním sečení. Poradíme ako vybrať pomocou nemeckých testov a recenzií od renomovaných.


Vřetenové sekačky – Máte-li na zahrádce menší trávník, vřetenové sekačky jsou ideálními pomocníky pro jeho nenáročné zušlechtění. Zpravidla nevyžadují připojení k elektrické energii a díky přesným nožům a specifickému způsobu sečení trávu neničí. Tyto sekačky jsou ovšem vhodné na malé a lehce dostupné plochy, kde není nutný vysoký výkon a automatický pojezd. Na naše sekačky na trávu se můžete 1 spolehnout - s elektrickým, benzínovým a Aku pohodnem.


Rotační sekačky , strunové sekačky i bubnové sekačky. Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky