pondělí 5. srpna 2019

Velký slunečník na zahradu

Vyberte si, který bude vrhat stín u vás doma. Doplňte sestavu zahradního nábytku také o slunečník. Při zábavě nebo odpočinku uprostřed zahradního království s ním budete dokonale chráněni před neúprosnými slunečními paprsky i nečekanou letní přeháňkou. Ve stínu těchto praktických pomocníků se budete cítit opravdu skvěle.


Meze se ale nekladou, umístění slunečníku na terasu či doprostřed zahrady je pouze na vás.

Pro pohodu na terase nebo u bazénu. Když není možné zastínit terasu jinak, je nevhodnějším řešením kvalitní, technicky dobře provedený a proti nepřízni počasí odolný slunečník. Velikost klobouku zvolte podle toho, jak velkou plochu zabírá zahradní nábytek k posezení: místo kulatého tvaru si můžete vybrat slunečník čtvercový, obdélníkový nebo víceúhelníkový. V naší široké nabídce najdete jakýkoliv slunečník - od malých plážových, přes slunečníky na zahradu , terasu, k bazénu až po obří profi slunečníky do restaurace či hotelu.


Velmi kvalitní elegantní červený slunečník na zahradu s hliníkovou konstrukí, který se hodí do každé zahrady. Atraktivní slunečník čtvercového tvaru skýtá příjemné ochlazení v jeho stínu a také účinno. Kdežto menší slunečník na balkon je možné ukotvit přímo k zábradlí.

Jaké užitečné vlastnosti by slunečník na zahradu neměl postrádat? Slunečník na balkon má menší rozměr než zahradní slunečník. Chytrý nákup nábytku a dekorací.


Některé typy lze také naklápět. Tento velký slunečník je vyroben z pevné lakované oceli, díky tomu je stabilní a robustní. Zahradní slunečník čtvercového tvaru má rozměr 500x5cm. Dobře se také hodí na cestování a využijete jej třeba i na pláži či u jezera. Velký XXL slunečník m - antracit.


Obrovský slunečník pro vaši zahradu , balkon, bazén a terasu. Užívejte si krásné teplé dny naplno. Chcete-li se ochránit před sluncem, skvěle Vám poslouží velký rozkládací slunečník. Navíc Vás skvěle ochrání.


Nabízíme i velké slunečníky. Jen u těch větších je vždy brát zřetel na to jak bude slunečník stabilní. To se odvíjí nejen konstrukce ale také od stojanu do kterého slunečník umistíte.

Nejčastější je kov a dřevo. Dříve se prodávaly hlavně klasické kulaté slunčníky, ale dnes se stávají. Pak vsaďte na klasiku – velký zahradní slunečník , popřípadě menší slunečník na balkon. Moderní slunečníky jsou nastavitelné, nepromokavé a kromě zastínění mají spoustu dalších předností.


Zkrátka všechno možné pro bezstarostné snění a skvělý odpočinek. Pokud hledáte velký zahradní slunečník , bude se Vám hodit varianta slunečníku o průměru m, stejně jako neméně vyhledávaný obdélníkový slunečník. Je velký a přitom tak skladný. Tento slunečník skvěle doplní každé zahradní posezení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Ideální velikost x m poskytuje dostatek stínu pro požadované místo. Je dobrou alternativou k jakékoli markýze.


Jednoduchá nekomplikovaná montáž a demontáž. I na své zahradě si můžete připadat jako na Havaji. Připravte si ovocný drink nebo pohár, zapíchněte do něj paraplíčko a ulehněte na lehátko pod zahradní slunečník.


I když milujete opalování, není dobré se slunečním paprskům vystavovat v rizikový čas, například v poledne. A právě proto vám nabízíme krásné plážové slunečníky, které stačí zapíchnout do země, nebo ty, které mají vlastní podstavec. Co jednoznačně patří na každou zahradu jsou slunečníky.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky