pátek 2. srpna 2019

Zatravňovací dlažba pokládka

Správné základy a podkladové vrstvy ovlivňují životnost, účelnost a vzhled výsledného díla. This feature is not available right now. Může se aplikovat na malé i velké plochy. Zatravňovací dlažba například elegantně propojuje příjezd do garáže s okolní zahradou. Vyrábí se v různých provedeních: máme zatravňovací dlažby betonové, plastové nebo z umělého kamene.


Způsob pokládky je možné přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníka a konkrétní krajině.

V době, kdy zelené zatravněné plochy ustupují asfaltu a betonu, přicházíme s ideálním řešením na zpevnění travnatých. Je odpovědí pro levnější variantu zatravňovací tvárnice Guttagarden Original. Konstrukční systém zatravňovací dlažby, využívající kotvících trnů a kvalitních zámků, zajištuje maximální stabilitu při pojezdu a parkování vozidel a zároveň nebrání vsakování srážek. Přesvědčete se sami a podívejte se jak probíhá pokládka plastových zatravňovacích dlaždic.


Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí. Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. Ty jsou vhodné především k zatravnění parkovacích, sportovních a výstavních ploch, příjezdových cest, chodníků atd.


Plastová dlažba předčí beton ve všech směrech.

Když se řekne zatravňovací dlažba , člověku se vybaví betonové dlaždice s otvory, kterými prorůstá. Díky své nízké hmotnosti a praktickému systému zámků se ideálně hodí do každé zahrady. Pro plochy s nižším zatížením doporučujeme vybírat z lehkých plastových zatravňovacích dlaždic.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE DLAŽBA VEGETAČNÍ PŘÍDLAŽBA ŽLABY ŠTĚRBINOVÝ ŽLAB ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA. Fotogalerie realizovaných projektů. Potřebujete zpevnit svahy n. Díky tomu má výborné odvodňovací vlastnosti a navíc splňuje vysoké estetické nároky. SYSTEM S60s je speciální zatravňovací dlažba určená pro zabezpečení ploch proti erozi.


Pokládka se nijak zvlášť neliší od postupu položení běžných zámkových dlažeb. Pokud se do ní pustíte svépomocí, začněte pečlivým propočtem potřebného materiálu včetně minimální rezervy. Plochu, kterou zamýšlíte vydláždit.


NOVINKA : Nyní u nás můžete nakoupit i plastové zatravňovací dlaždice. Nabízíme druhy podle předpokládaného zatížení jak pro osobní, tak i lehké nákladní automobily. Díky snadné údržbě a jednoduché pokládce je velmi oblíbená, zároveň však vyhovuje i potřebám náročných zákazníků.


Pokládka zatravňovacích tvárnic je skutečně velmi jednoduchá. Betonová dlažba se rozpálí, vysaje veškerou vodu a je proto třeba neustále plochu zalévat, nejlépe automaticky. Přesto jsou výsledky horší než v případě zatravňovací dlažby plastové.

Dorian Dekor nabízí kompletní služby včetně garnýže, záclony a závěsy. Příprava podloží, hutnění a rovnání podkladu ……………. Dlažba splňuje odpovídající ČSN a díky své pružnosti je ještě pevnější než dlažba betonová. Vybíráte vhodnou zatravňovací dlažbu pro pochozí či pojezdovou plochu? Prohlédněte si vegetační dlažbu BEST a využijte záruku let.


Ceny jsou uvedeny bez dopravy. Doprava bude kalkulována z Čeperky. Nabízíme odběr za naše ceny ve skladech a výrobních závodech DITON.


Jako zelené parkoviště, zpevnění příkrých svahů atd. Maximální zatížení vozidly do tuny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky