čtvrtek 15. srpna 2019

Venkovní betonová dlažba imitace dřeva

Betonová dlažba imitace DŘEVO dokonale imituje pravé dřevěné trámy, ale má mnohem delší životnost. Dlažbu je možné použít k instalaci v interiéru, ale také na zahradě, terase, u bazénu či kdekoliv jinde v exteriéru. Betonová imitace dřeva díky složení, zhutnění a probarvení betonové směsi jsou tyto dílce mrazuvzdorné a téměř nenásákavé vodou.


Vytvarování i barevné provedení těchto prvků je totiž dokonalou napodobeninou věkovitého, léty a povětrností vytráveného dřeva. Venkovní obklady Vnitřní obklady.

Tip Betonová palisáda imitace dřeva. Selská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i. Stavba a rekonstrukce Podlahy Dlažby Odebrat filtry. PARAMETRY BETONOVÉ VODNÍ KASKÁDY: délka: cm.


Uvedená cena je za 1ks kaskády. Dlažba vzniká litím celoprobarveného betonu do forem, jež umožní dodat konečnému výrobku ojedinělý vzhled. Výsledkem je dlažba , která dokonale imituje dřevo a to jak barevně, tak i svou strukturou.


Betonové prvky jsou od skutečných dřevěných prken opravdu k nerozeznání!

Linie dřeva tak dodá Vaší zahradě dokonalý přírodní vzhled. Dokonalé detaily výrobků včetně celoprobarvené směsi brání výkvětům a jsou mrazuvzdorné. Gumový zahradní nášlap - imitace dřeva kat. Zahradní nášlap imitující dřevěné pražce. Vyrobeno z recyklovaného gumového granulátu, což zaručuje vysokou životnost.


Výhody: přizpůsobivost terénu, pružnost, pevnost,. Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Struktura této dlažby je naprosto famózn. V kombinaci s dlažbou imitace dřeva je design naprosto úžasný.


Střídavou pokládkou prkno, dlažba v různých kombinacích přestanou být vidět jednotlivé dlaždice. Dlažba v betonové imitaci dřeva je především vytvářena z prken. Ty se vyrábí ze speciálního betonu, který zajišťuje dřevěné dlažbě neomezenou životnost. Použití dlažby z betonové imitace dřeva je například pod pergoly, okolo bazénu, chodníčky v zahradě atd.


Vzájemnou kombinací s ostatními produkty imitace dřeva vytvoříte plochy s vysokým estetickým účinkem. Gazdovská dlažba je vhodná pro použití v interiéru i. Dlažba imitující dřevo věrně připomíná pravé dřevo a přitom si zachovává technické vlastnosti keramické dlažby.

Použijte ji do koupelny, obývacího pokoje, kuchyně nebo do komerčních p. Nášlap imitace dřeva ve velikosti střední. Nášlapy jedné velikosti nejsou identické, mají různé tvary. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Beton pro výrobu betonových prvků s imitací dřeva je vícebarevný, a proto je vzhled ojedinělý a trvanlivý. Dodejte svému domu či zahradě nový šmrnc.


Nabízíme Vám betonovou dlažbu, která vypadá jako by byla ze dřeva. Dlažbu můžete využít jak v interéru, tak v exteriéru - na zahradách, terasách, v pergole či altánu. Dlažba oblíbená ve vinných sklepech, vinotékách, terasy - pergoly, chodníky a podobně. Dlažby Ploty a zdicí prvky Tvář dřeva Tvář kamene Obrubníky a palisády Prvky zahradní architektury Betonové obklady Svahové prvky Vegetační dlažby a žlaby. Bezplatně vám poradíme a zajistíme vyřízení objednávky až po dopravu zboží k vám domů.


Dlažby v imitaci dřeva jsou : téměř bezúdržbové, nejsou náchylné ke zničení vlivem působení vody a vlhkosti nebo od polití vínem. Jsou příjemné na dotek, nemusíte se bát poškození domácími mazlíčky, je možné je čistit chemicky, neobsahují ftaláty jako některé plastové podlahoviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky